Please or Register to create posts and topics.

Woensdag 4 augustus 2021

Vandaag genoten van weer een fijn relax-dagje in mijn favoriete vakantieplaats met onverwacht meer zon dan voorspeld werd.
Het werd de ganse namiddag niet echt druk met steeds ongeveer evenveel dames als heren, in de namiddag enkel rond 16.30 een kleine wachttijd voor een kamer.

Aangekomen rond 11.00, dus even wachten op het terras tot de dames opdaagden. Gelukkig verscheen even later Erica die ook altijd vrij vroeg aanwezig is. Even gepraat en op  naar kamer 7 voor ons zoveelste fijn uurtje samen.
Wat recupereren en relaxen bij het zwembad, ondertussen uitkijkend naar een volgende kamergenote. Lizzie verscheen en gezien ze eerst wat wenste te eten afgesproken een kwartiertje later op het terras.
Wat later dan voorzien komt ze opdagen maar wel in het gezelschap van een gekende klant van haar die voor meerdere uren wenste te kameren. Geen probleem, als ze meer kan verdienen met iemand anders moet ze dat vooral doen.
Wel jammer, volgende week zou ze naar huis gaan en niet meer terugkeren, maar je weet natuurlijk nooit…

Gezien mijn beperkt alibi, onmiddellijk op zoek gegaan naar een vervangster. Het werd de skinny Roemeense Cindy die morgen haar laatste dag maakt in SS en ook niet meer zou terugkeren. Vorige week reeds mee geweest en omdat dit leuk was op herhaling gegaan voor weer een fijn uurtje.
Door het wachten op Lizzie en de nodige recuperatietijd bleef er te weinig tijd over voor een derde kamer.
Het uitzonderlijk dus bij 2 kamers gelaten maar vermits er volgende week 2 bezoekjes gepland staan maken we dat dan wel weer goed.

Een onvolledig overzicht van de aanwezige dames :
Bulgaars : Veronica, Maria, Stacey, Melanie, Melissa, Jasmin, Domenica, Nancy, Natasja, Victoria,…
Roemeens: Cindy, Erica, Eveline, Ella, Emmy, Viviane, Micaela, Mickey, Larissa, Alexa, Amelia 2, Lizzie, Christina, Marie,
Mara, Chloé 1…      ( Chloé  2 en vriendin Emma zouden niet meer terugkomen)
Hongaars : Beatrice
Dominicaans : Cindy

Tot volgende week 😀

 

 

Molaar, eric vb and 4 other users have reacted to this post.
Molaareric vbAgronymus1FlyerkekridsLoveFromParis