Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 03-02-2024

Zaterdag 03-02-2024

Rond 10:20 uur reed ik m’n auto P1 op van de parking. Het was nog rustig, ik meende Ruby te spotten die naar binnen liep, al is het soms lastig te zien wanneer de dames volledig gekleed buiten (in ‘t wild) lopen.

Bij de altijd vriendelijke en opgewekte Colinda 60,50 Euro voldaan. Badjas, handdoek, slippers en oranje armbandje aangemeten gekregen, geen bonnetje voor de steak deze keer. Naar de lockers omkleden en douchen. Het was nog rustig, niet erg zo kon ik rustig van m’n kopjes koffie genieten. De zaterdagen zijn vaak langere bezoekdagen voor me.

Op het overdekte terras trof ik WithHair1960 die gezellig met z’n favoriete dame zat te ontbijten. Ik heb ze niet gestoord. Ontbijten doe ik trouwens niet vaak bij Sixsens, dat doe ik doorgaans ‘s ochtends voordat ik vertrek. Meestal red ik het wel tot aan de bami/frikandellen/kipnuggets daarmee, zo ook deze dag.

Langzaam maar zeker stroomden de dames en heren binnen. Hoog tijd om samen met W5 naar de bar te vertrekken om te kijken of er al wat leuks te zien viel. Bij m’n laatste paar bezoeken mezelf laten verleiden door Mimi tot een trio. 1 Keer met Alicia en 1 keer met Mona. Ik was voornemens om deze dames ook een keer 1 op 1 te gaan ervaren. Al snel zag ik Alicia, ze had een mooi rood lingeriesetje aan, ze zag eruit om op te vreten. In eerste instantie zag ze me niet. Maar even later kwam ze me enthousiast begroeten. Ik had moeite haar in de ogen te blijven kijken door de ietwat imponerende voorgevel. Ze klaagde over het feit dat ze tijdens haar verlof maar liefst 1 kg. was aangekomen. Een lang verhaal kort, kamergang, was top, zie ladies sectie op dit forum voor een uitgebreide review, want die verdient ze.

Even op krachten komen, en tijd voor een frikandel en bamiblokje. W5 weer gesproken en nog wat andere heren op het overdekte terras.  Sfeer was goed, geen gemekker over tarieven of gebrek aan service. Vreemd dat dat hier wel het geval is, of zou dat door 1 specifiek persoon komen?

Tijd voor ronde 2…

In de bar met een aantal heren gekletst, ik ben slecht in namen, eentje kwam van ver (omgeving randstad) en ook met o.a. WithHair1960 gekletst en dat is een alleraardigste man die zich in de 7e hemel waant en uitstraalt dat hij geniet.

Mimi gespot, toen ze de bar in kwam gelopen moest ik goed kijken, ze had d’r haar anders. Ik vond het er erg goed uitzien, net als de rest van deze prachtverschijning. Mimi heeft niet lang nodig om me mee te lokken. Mijn mannenvlees is zwak en er gevoelig voor deze schoonheid. Dat is niet erg, Mimi stelt me nooit teleur. Met andere woorden, ook ronde 2 was geslaagd.

2 Topkamers gehad, mijn dag kon dus al niet meer stuk.

Rond 5-en wat gegeten, frietjes met gehaktballen en nog wat ander varkensvlees in saus met champignons. Ook dat smaakte weer voortreffelijk. Ik twijfelde nog over een derde kamer. Na het eten weer richting de bar.

Sfeer in de bar was goed, er werd behoorlijk gekamerd. Er waren gedurende de dag wel wachttijden maar voor zover ik kon oordelen, niet extreem lang (max 5-10 wachtenden voor je).

Ik zat aan de bar wat te nippen aan m’n spa rood. En ik zag aan mijn rechterzijde Mona bij haar tafeltje. Ze blijft een prachtige verschijning en ben er toch maar op afgestapt. Ze opperde een trio of zelfs een kwartet, maar ik prefereerde een 1 op 1 kamer. Die beviel me prima, zie m’n recensie in het ladies topic.

De tank was nu echt leeg, rond de klok van 8-en begon de DJ aan z’n kunstje. Dat deed hij goed, veel genres passeerde de revue, Beegees, Queen o.a. maar ook muziek voor de (Roemaans/Bulgaarse) dames en ook Grease en Chuck Berry die het barpersoneel wel konden waarderen. Complimenten voor de DJ, hij voegde zeker extra sfeer toe. Ik genoot nog wat na van de lange maar fijne dag. Pakte een paar pilsjes en sloot af met een spa rood. Kleedde me weer aan en gaf aan bij Colinda dat de dag uitstekend bevallen was. Enig minpuntje was de hoge temperatuur in de bar. Voordat ik de deur uitliep riep Mimi me terug om me even een veilige reis te wensen. Om 23:58 uur parkeerde ik m’n auto in z’n thuishaven.

Personeel, dames en (b/h)eren het was me weer een waar genoegen. Ik kijk alweer uit naar m’n volgende bezoek.

Bachatero, Agronymus1 and 10 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1FlyerkeWandelaar5TonioJonnyFontaneMemeMooLoveFromPariskevinalonedievanhiernaastlicky_lukeWithHair1960

Ok weer un goei verslagske