Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 06-01-2024

Zaterdag 06-01-2024

Zaterdag rond 10:15 uur parkeerde ik mijn bolide op P1. Er waren een 3-4 tal auto’s. Nieuwsgierig naar de line-up van de dames. Zo kort op de feestdagen zijn de aantallen soms wat minder maar Sixsens stelde mij (en vele anderen) niet teleur. Het personeel de beste wensen gewenst (mocht nog net) en de standaard procedure doorlopen.

Het was nog rustig maar dat vond ik niet erg. Even rustig op m’n gemakje van een kop koffie genieten. De nummer 2 van de Sixsens verkiezing (Ariana) al gespot en ze had d’r haar licht in de krul zitten. Sanitaire stop, douchen en even kijken of er al bekenden heren waren.

In het overdekte terras trof ik W5, even bijgekletst en naar beneden getrokken. In de bar JonnyFontane en W. getroffen. De dames kwamen vandaag wat later binnenstromen. Maar echt een tekort was er gedurende de dag nooit. Slechts sporadisch waren er wachttijden en voor zover ik kon oordelen niet langer dan 10-15 minuten.

Na een tijdje zijn W5 en ik naar boven gelopen en op het overdekte terras troffen we bmmike.  Even gebabbeld en naar de bar. Volgens mij werd er redelijk gekamerd. Mimi (de nummer 3 van de verkiezing) was aanwezig en heb ik begroet met een knuffel maar die was aan het begin van de dag langdurig bezet. Ze droeg een donkerblauwe bikini en zag er weer uit om op te vreten. Ze rook heerlijk en hopelijk zou ik haar nog kunnen schaken in de loop van de dag. Vanessa en Gloria (nummer 4 en 5) waren ook al gespot. Verder onder meer Aisha, Mona en Amalia uit de top 10 die ik me zo snel herinner. Rond 2 uur arriveerde Lulu en werd in 1 klap mijn keuzestress voor dat moment weggenomen.

Samen op een bankje wat gekletst zodat ze van haar koffie kon genieten. Daarna kamer op, en die was uitstekend. Het was haar 2e werkdag na haar verlof en we hebben een relaxte fijne kamer gehad. Geen gestress en gehaast.

Terug in de bar een spa rood en op het overdekte terras met W5 een bamiblok naar binnen geschoven. Sfeer was goed, het was niet heel druk, iedereen kon zitten (dan wel aan de bar, dan wel op een bankje). Aantal (voor mij) nieuwe dames gezien, en natuurlijk wat bekende dames. Ik schat om en nabij de 45/50 dames.

W5 had een kamer mogen ervaren met een mooie blondine (Marie?) en dat was goed bevallen, bmmike een kamer met Bogi en dat was ook goed bevallen. Bmmike ging daarna voor Ruby en ook daar was hij tevreden over.

In de bar na een aantal spa rood, Mimi kwam langs, ze was wezen roken en had koude handen. Dus die warmde ik even voor d’r op. Mimi opperde een trio bij W5 met haar en Mona (maar dat zou pas na het eten lukken). Ik had tot op dat momenf Mona nog nooit mogen ontmoeten, en wist niet wie ze was. Er stond wel een werkelijk prachtige dame schuin achter Mimi, en dat bleek dus Mona te zijn. Mimi vroeg of er voor het eten nog wat actie bij mij in zat. Ze kent me, en kan soms mijn gedachten lezen. Ook Mimi zag dat mijn ogen schakelde van haar, naar Mona en weer terug. Dus opperde Mimi een trio met Mona.

Aldus geschiedde, 2 van de mooiste vrouwen van Sixsens die beide erg aardig en vriendelijk zijn. Je kunt het slechter treffen…

Mona en Mimi voelen elkaar erg goed aan. De sfeer op de kamer was goed en aangenaam. Als heer kom je niks te kort (ja ogen, handen enz.). De ogen van Mona zijn om in te verdrinken (ze kan je zo heerlijk doordringend aankijken) en het zoenwerk van Mimi was weer hemels. Topkamer van 2 topvrouwen. Weer een kanjer die ik kan toevoegen aan m’n lijstje.

Douchen, bar en klaar. Probeerde mezelf nog wel te motiveren maar dit ging die avond toch niet meer overtroffen worden. Menig dame passeerde maar geen enkele keer kreeg ik kamerdrang. Nog gekletst met de heren en een paar goudgele rakkers gedronken. Toen huiswaarts, iets na middernacht was ik thuis, tevreden, voldaan, leeg en moe.

Sixsens, het personeel, de dames en de heren, bedankt!

Bachatero, Agronymus1 and 8 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1FlyerkeGregPindabeerAventadorWandelaar5LoveFromPariskevinaloneWithHair1960