Please or Register to create posts and topics.

zaterdag 1 juni

zaterdag 1 juni mocht ik voor de eerste maal 'live' kennismaken met mijn ijsbeer-vriend Wandelaar5. Een hartelijke ontvangst die begon in de ruimte die aansluit aan het terras en later verder werd gezet aan de bar. Het moet gezegd, Wandelaar5 is hier zo bekend dat ik vermoed dat hij in de club over een stoel moet beschikken met zijn naam er op !

Voor mij was het geleden van voor corona dat ik deze club had bezocht. Gelukkig is er niets veranderd, op die darkroom na die nu een bestaat uit een soort van peeskamertjes, amper groter dan de kledinglockers. Niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er voldoende ruime kamers in Sixsens.

Wandelaar5 gaf me een mooie beschrijving van zowat alle aanwezige dames, zowel qua lichaamsbouw als hun kwaliteiten als gezelschapsdame. Mijn interesse ging vooral naar de beschikbare, iets rijpere, dames.

Ik herinner me dat ik vroeger nogal 'flabbergasted' was van het enorme aanbod aan dames. Het bezorgde me toen nogal wat 'keuzestress' en bezorgde me ook een soort gêne om zomaar naar één van die dames toe te stappen. Dat twijfelen brak me toen meermaals zuur op zodat, wanneer ik eindelijk een stap wou zetten, de dame meer dan eens al in gesprek was met een collega-beer en ik natuurlijk mijn kans zag verkeken voor op zijn minst een uur...

Ditmaal wilde ik dan ook niet talmen en na de interessante info van Wandelaar5 stapte ik gedecideerd naar een dame toe die Nikkie heet. Dit bleek een perfecte keuze te zijn. Die dame is gewoon de verpersoonlijking van GFE. Wow !

Ik ga niet in detail wat ik in dat uurtje heb beleefd, maar ik heb me daar een service gekregen die ik iedereen kan aanraden. Helaas moest ik mij beperken tot een uurtje in gezelschap van Nikkie gezien het werk soms ook op zaterdag nog eens roept. Na een hartelijke groet en dank aan W5 gingen mijn wegen terug richting West-Vlaanderen.

De 'goesting' in meer is er in ieder geval dus ik hoop dat ik snel nog eens richting Lemiers kan trekken. Onnodig te melden welke dame er dan bovenaan mijn lijstje zal staan. Bij deze wil nog eens W5 bedanken voor zijn gezelschap en zijn tips. Ik laat je zeker iets weten als ik opnieuw in de buurt ben !

Molaar, Bachatero and 6 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroFlyerkeWandelaar5LoveFromParisdievanhiernaastWithHair1960DrDre1978

Als ik een stoel heb, is er dan al een Bachatero salon oid? Of wordt die bij de nieuwbouw gepland?  😉

Bachatero, Tropische_verrassing and Pistou have reacted to this post.
BachateroTropische_verrassingPistou

Misschien een loge, vanwaaruit jullie als Stadler en Waldorf het geheel van commentaar kunnen voorzien ????

Wandelaar5 and dievanhiernaast have reacted to this post.
Wandelaar5dievanhiernaast