Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 15 juli 2023

Gisteren na een verplichte onderbreking van 2 zaterdagen terug naar mijn vertrouwde afspraak gereden in Vaals. Het weer was voor een dagje saunaclub perfect. Wat zon, afgewisseld met welgekomen verkoeling door middel van enkele buien.

Niettegenstaande de verlofperiode toch redelijk wat dames aanwezig - ik schat tussen de 55 en 65.  Als je enkele weken niet geweest bent is het altijd de ogen uitkijken naar de nieuwe dames en deze waren gisteren ook weer talrijk aanwezig in vergelijking met mijn laatste bezoek.

Temperatuur op de kamers was naar mijn ervaring gisteren goed. Kamer 12 was zelfs te koel toen we deze betraden en 2 x gebruik gemaakt van kamer 23 en ook goed te doen. Dus hierover hoor je mij niet klagen.

Eten, zowel ontbijt als 's avonds, perfect in orde zoals we gewoon zijn. Geen barbecue vanwege het onzekere weer en dat was een goede beslissing want rond 1830 u was er een flinke bui.

Over mijn kamergangen valt weinig te schrijven, degene die me kennen weten wel wie mijn favoriete dame is. Ik ben redelijk standvastig.

En nu aftellen naar zaterdag of misschien een tweedaagse gezien het vrijdag nationale feestdag is in België.

Bachatero, Flyerke and 4 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeWandelaar5LoveFromParisoupsdoux nôtres

Na 4 maanden in het buitenland weer terug de weg gevonden naar sixsens...na inchecken in hotel naar de club op een donderdag.
Niet veel veranderd. Veel dames aanwezig waaronder mijn favo. Dame.a . Tijdje niet gezien maar ze zag er weer prachtig uit....niet lang gewacht voor de kamergang...3 heerlijke uurtjes van gemaakt. Blijft een topper.
Het eten was weer lekker .daarna even aan de bar kijken of er nog meer mooie dames waren. Mijn favo dame raadde me een andere Romeense schone aan.. naam weet ik niet meer zeker dacht Kathy..leuke kamer. Na 1 uurtje weer de bar opgezocht ..al snel kwam mijn favo vragen hoehet was...ze stelde voor om later een trio te doen ...maar vriendelijk nee gezegd....wel nog 1 uurtje met haar doorgebracht ....
Was weer een leuke rentree , zal snel wederkeren

Bachatero, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LiefhebberLoveFromParisoups

Afgelopen week weer de club bezocht..eerst hotelletje inchecken dan op naar de club

Was vrij rustig gaat richting de vakanties. Mijn favoriete dame zei al dat het niet druk afgelopen periode, wat weer wat zorgen en geklaag meebracht. Af en toe zijn wij ook, mannen ook een luisterend oor, of een manier om iets extra's los te weken . Anyhow it is like it is. ...iedereen heeft wel eens een klaagdag.

Kamergang was gewoon weer geweldig, leuk veel gelachen. Verder nog een sauna gepakt.

Na 3x gekamerd te hebben rond 2230 richting hotel.volgende week weer afgesproken kan niet wachten

Bachatero, Wandelaar5 and dievanhiernaast have reacted to this post.
BachateroWandelaar5dievanhiernaast