Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 17/10/21

Kort verslag van mijn bezoek op zaterdag. Redelijk kalm om 11.30 uur, maar dat is op dit uur wel normaal. Een stevig ontbijt, en hup naar de bar, de dames komen langzaam binnen. Maar er zijn er al een paar die al zitten te wachten op hun klanten. zo ook Mellisa, en haar kennende geeft zij een goede service, dus waarom wachten. Even wat bij kletssen en dan een uurke op de kamer. Ik ben weer voldaan van de kamer gekomen. Een rustpauze in de mens-room. Het was nu behoorlijk druk met beren en dames. Mijn volgende dame zou de bulgaarse Dani zijn, en ja hoor ze was vrij, wat kan deze dame pijpen..... aan neuken zijn we niet toegekomen, maar het was weer een geweldig uur. Tot slot nog van het avond eten genoten, en voldaan SS verlaten. Bedankt dames en SS.

Seneca, Wandelaar5 and mechelen have reacted to this post.
SenecaWandelaar5mechelen

Ik was er zaterdag ook en was inderdaad rustiger dan de voorbije zaterdagen.

Gelukkig heb ik een ander lid getroffen en die heeft me een goede tip gegeven met name Irina. Had deze reeds vroeger opgemerkt maar nooit naartoe gestapt omdat ik dacht dat haar service niet naar mijn wensen zou zijn. Volledig verkeerd gedacht van mij want zij is een topper voor mij. Rustige meid en service zoals het hoort. Wilde 's avonds nog eens met haar maar ze was blijkbaar de ganse avond opgeeist (...)

Ik had nog gehoopt op een herhaling van de week tevoren maar ze was er niet.

Ben dan maar wat vroeger vertrokken als de week voorheen.

Hoorde wel van enkele dames dat de afgelopen week heel rustig was en ze vroegen hoe dit zou komen. Heb hen gezegd dat er collega dames zijn die er de kantjes aflopen met de prijzen en dat dit blijkbaar sommige mannen afschrikt.

Anderzijds heb ik ook weer een dame opgemerkt die het nodig vond om na de gebruikelijke vergoeding nog heel hard aan te dringen om een "extra tip" voor de taxi niettegenstaande ze direct in de buurt van de club overnacht én dit na een afwerkbeurt in de kino. De man in kwestie wist niet wat hij moest doen, was blijkbaar zijn eerste bezoek aan de club. Een tip wordt mijns inziens nog altijd gegeven na tevredenheid én uit vrije wil. Erom vragen vind ik not done. Shame on you voor de dame.

 

Agronymus1, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5LoveFromParis

In de tijd dat ze op de taxi wacht had die dame ook naar haar logeeradres kunnen lopen. zal hoogstens 1,5 km (Hotel Drielanden of zo) zijn. Meteen weer wat corona-kilo's eraf, win-win situatie.

Ik was er woensdag overigens, inderdaad niet druk zeg maar slap.