Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 17-9 trio dag

Ik zag onlangs dat er weinig algemene verslagen van mij zijn. Dat komt omdat ik dan veel in herhaling zou vallen. Na een wat speciale dag dan toch maar weer eens een verslag gemaakt. Zaterdag was wat regenachtig, maar toch konden we regelmatig ook buiten zitten.
Ik werd zoals altijd zeer vriendelijk ontvangen door Colinda en ik ging richting het ontbijt toen er een grote groep dames binnen was gekomen. Daarbij lange slanke Diana die terug was van vakantie. In Sixsens heet ze officieel Roxana, om verwarring met de andere Diana (die er al een hele tijd niet meer is) te voorkomen. Maar ik en veel andere mannen kennen haar nog onder haar Babylon naam. Ze was samen met een eveneens lange en slanke geblondeerde jonge dame die er erg mooi uitzag met een ringetje in haar neus.
mijn gebruikelijke 2 haringen en 2 radijsjes opgeschept (ik weet het, geen combinatie) en koffie getapt en richting terras gegaan. Mimi en Vanessa waren net binnen gekomen dus de dames begroet. De haringen ver bij Mimi vandaan houdend en Vanessa inspecteerde mijn bord om te zien of ik wel zorgvuldig de uitjes van de haringen afgeveegd had. Helaas is zelfs tandpasta niet opgewassen tegen de uienlucht en daar heeft ze een hekel aan. Ik moet toch eens aan de kok vragen om de uitjes naast de haringen te serveren in plaats van er over heen…

Na wat bijpraten met vergeetachtige beer en een Belgische bekende M. werd het tijd om de bar maar eens te verkennen. Na een tijdje kwam Diana de bar binnen met die onbekende mooie jonge dame. Het bleek haar zusje Ayleen te zijn. Nu zijn er wel vaker “zusjes”, maar ik heb het sterke vermoeden dat het hier echt zo is. Hun uiterlijk lijkt sterk op elkaar en ook in de omgang lijken het echt zusjes ipv club vriendinnen. Ook de andere dames zijn ervan overtuigd dat het zussen zijn.  Ze doen bovendien trio’s samen. Ik besloot om dat meteen maar te doen, dus naar boven en de sleutel van kamer 11 gehaald. Daar heb ik een heerlijk trio gehad. Beide dames geven gewoon volledige Sixsens (of Babylon) service inclusief tongzoenen en PZC. Diana heeft duidelijk meer ervaring (ook met mij), maar Ayleen deed enthousiast haar best. Ayleen is ook wat krapper dan Diana, maar het lukte toch mijn Barokkar naar binnen te werken. Ayleen is wat jonger dan Diana en nog wat knapper met prachtige stevige A borsten. Uiteindelijk een prachtig uur vol gemaakt. En een trio met 2 zusjes van mijn bucketlijst kunnen schrappen. Wow wat een mooi begin van mijn dag!

Daarna moest ik wel weer even op sterkte komen. Dus een stukje kersen-kruimelvlaai opgegeten tegenover vergeetachtige beer. Het bleek zijn guilty pleasure te zijn. Sorry maat voor die verleiding. Beneden in de bar PeterP getroffen met zijn leenbruid Alicia. Zo, die was dus bezet gedurende de dag. Even kort Cathy1 gesproken. Ik wil nog steeds een keer met haar naar de kamer, maar we lopen elkaar steeds mis. Helaas zou dat vandaag ook weer gebeuren. Ik moest op dat moment nog even bijkomen van het trio en later was ze steeds de kamer op als ik haar zocht. Wie weet een volgende keer?

Gelukkig was topper Mimi beschikbaar, maar net toen ik naar haar toe wilde gaan, zag ik ineens dat Florie terug was van vakantie. Dus even een praatje gemaakt en ze vond dat wij al veel te lang niet naar de kamer waren geweest. En ze was die dag nog maagd, dus dat moest ik ook oplossen ;). Nu had ik eerder een erg leuk trio gehad met Mimi en Florie, dus het idee om dat te herhalen was snel geboren en met beide dames op kamer 22 beland. Die was wel errug warm, en werd nog warmer. De vorige keer was de eerste keer dat ze samen op de kamer waren en ze hadden een erg goede klik. Dat was nu ook weer zo, dus het werd een erg leuke kamer. Beide dames zijn erg mooi met prachtige billen, dus ik heb toch volop genoten. Mijn Barokkar weigerde halverwege ineens dienst, maar Mimi kon dat gelukkig vakkundig oplossen. Zij pijpt onderhand net zo goed als Vanessa! En zelfs wat dieper. Uiteindelijk heerlijk klaargekomen in Florie (nou ja, in het condoom natuurlijk) terwijl Mimi al mijn gevoelige plekjes bewerkte. En toen was het uur ook bijna om. Mimi nog even gestreeld en op naar de douches. Waar ik weer eens bijna uitgleed. Ook nog lekker gebubbeld in de jacuzzi en daarna weer douchen (ik heb niet het idee dat de jacuzzi zo schoon is, ondanks het chloor). Op het terras een bamiblok en een Bitburger genuttigd en weer links en rechts een praatje gemaakt. Belgische M. wist mij te vertellen dat een behoorlijke groep vaste klanten bij GG zaten. De vroegere GT gangers. Tegen 6 uur gaan eten. Er was weer een uitgebreide keuze. Steak met frietjes en bietensalade genomen. De warme groente was net leeg en werd later weer aangevuld.

Na het eten was ik voldoende aangesterkt voor nog een kamer. Dus Vanessa opgezocht. Ik ga graag de laatste kamer met haar omdat ze zo geweldig pijpt en de derde ronde gaat soms toch wat moeizamer. Met haar nog nooit hardware-storingen gehad :D! Zij had gezien dat ik al 2 trio’s had gedaan, dus zij vond dat wij ook een trio moesten doen. Ik had niet heel veel overreding nodig en ervoor gekozen om Crystal mee te nemen. En zo werd deze zaterdag een trio dag! Ook het tongzoenen van Crystal was wat achteruit gegaan. Maar gelukkig werd dat hersteld na wat aanmoedigingen van mij. Uiteindelijk het condoom volgeschoten terwijl ik Crystal neukte. Na het douchen kwam ik vergeetachtige beer weer tegen in de bar. Hij zat aan een pilsje, een teken dat zijn laatste kamer ook een feit was. Samen de dag nog even geëvalueerd. Hij had ook een topdag gehad. Zelf heb ik een paar Spa rood gedronken om het vochtniveau weer wat aan te vullen. Twee dames kregen nog een limoncello en toen was het tijd om moe en voldaan naar huis te rijden. Het vorige weekeinde vond ik de sfeer wat minder, maar dat is gisteren ruim goed gemaakt!

berend55, Molaar and 9 other users have reacted to this post.
berend55MolaarBachateropeterp095vseAgronymus1Flyerkeluke0272LoveFromParisvergeetachtige beerlibidinio

Kan weinig toevoegen aan het verslag van collega W5.

Wat velen voorspeld hadden is niet uitgekomen, line up nog steeds ruim en gevarieerd. Dat het qua aantal bezoekers momenteel een beetje minder is zal wel grotendeels te maken hebben met de onzekerheid die er momenteel heerst  ivm energie op de eerste plaats. Opening van de andere SC zal ook wel een invloed hebben maar blijkens de eerste berichten blijkt het toch nog niet wat men ervan verwachtte zodat de volgende weken er wel terug meer bezoekers naar het mooie Vaals zullen afzakken.

berend55, Molaar and 5 other users have reacted to this post.
berend55MolaarBachaterovseAgronymus1Wandelaar5LoveFromParis

Gisteren ook alweer een bezoek aan de club gebracht.was alweer een geslaagde dag ..niet top als weeleer.maar dat komt wel terug. 3 kamers gedaan

Woensdag nog maar eens proberen, hotel is geboekt.

berend55, Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
berend55BachateroWandelaar5

Na wat bijpraten met vergeetachtige beer en een Belgische bekende M. werd het tijd om de bar maar eens te verkennen. Na een tijdje kwam Diana de bar binnen met die onbekende mooie jonge dame. Het bleek haar zusje Ayleen te zijn. Nu zijn er wel vaker “zusjes”, maar ik heb het sterke vermoeden dat het hier echt zo is. Hun uiterlijk lijkt sterk op elkaar en ook in de omgang lijken het echt zusjes ipv club vriendinnen. Ook de andere dames zijn ervan overtuigd dat het zussen zijn.  Ze doen bovendien trio’s samen. Ik besloot om dat meteen maar te doen, dus naar boven en de sleutel van kamer 11 gehaald. Daar heb ik een heerlijk trio gehad. Beide dames geven gewoon volledige Sixsens (of Babylon) service inclusief tongzoenen en PZC

@ Wandelaar 5 ..Dit zijn de verhalen en de dingen die we graag meemaken W5   dankjewel  wandelaar5

 

Bachatero, Agronymus1 and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5