Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 2 oktober 2021

Gisteren na een iets langere pauze SS nog eens bezocht. Binnenkomst verliep zeer vlot, coronacheck door de security aan de inkom en direct door naar de receptie. Ik was er iets na 1100 u en zoals altijd na het omkleden direct een ontbijt gaan nuttigen. Vond het ontbijt nog meer uitgebreid als voorheen en prima verzorgd. Een dikke pluim voor het keukenpersoneel.

Er waren op dit vroege tijdstip al wat dames aanwezig, de meeste door mij reeds bekend van door de jaren heen.

Omstreeks 1300 u waren er in totaal reeds 43 (drienveertig) aanwezig wat ik moeilijk kon geloven maar heb dan een ronde gedaan door de club en het aantal klopte (!). Als ik dan lees dat er in sommige clubs 8 aanwezig zijn of 20 's avonds in weer een andere club dan mogen we ons als bezoeker van SS toch gelukkig voelen. Als je er enkele weken niet geweest bent, is het moeilijk om de nieuwe dames te herkennen en het kaf van het koren te onderscheiden. Toppers die hier al genoemd werden waren gisteren blijkbaar niet aanwezig. Ik hoorde ook van een dame dat ca de helft niet gevaccineerd zijn en met een test binnenkomen. De dame die ik sprak gaat haar binnenkort wel laten vaccineren in haar thuisland want ze geeft nu toe dat het toch moeilijker wordt in de samenlevering zonder vaccinatie.

Gezien van de nieuwe dames mij niet direct iemand kon overtuigen toch maar weer gekozen voor Mara. Ken Mara al enkele jaren en staat garant voor een uitstekende service.

Avondeten ook prima en keuze te over.

Omstreeks 1900 u terug moeten vertrekken zodat ik de avondsfeer met DJ heb moeten laten voorbijgaan.

Al bij al toch een geslaagde dag en zal de volgende keer wel weer beter worden.

deket, Molaar and 7 other users have reacted to this post.
deketMolaareric vbBachateroAgronymus1SenecaWandelaar5mechelenLoveFromParis