Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 20 januari 2024

SixSens zaterdag 21 januari

Bij een van mijn vorige bezoeken aan SixSens afgelopen jaar, kreeg ik de hint: schrijf je in voor de tombola, probeer het een keer. Nou is mij altijd verteld: proberen daar komen kindjes van.  😉 En ja, meteen raak geschoten, het kindje bleek in dit geval een kortingskaartje geldig bij een bezoek aan SixSens. SixSens en forumleiding bedankt. Vanwege de korte houdbaarheid van het kaartje, meteen de eerste mogelijkheid voor een dagje ontspanning, koers gezet naar het besneeuwde Limburgse heuvellandschap. Een goed gevulde parkeerplaats, ze hadden rekening gehouden met mijn komst, er was een plaats vrij gehouden in de buurt van de entree. Kaartje en betaling afgehandeld bij Colinda, benodigde attributen verkregen en door naar de kleedkamer voor de transformatie. Aan de bar een capuccino besteld en alles even laten passeren, ook hier een aantal bekende veelplegers. Een dame of 50 aanwezig, met toch wel een aantal opvallende gezichten nog afwezig. Veel dames dat betekent bij mij gauw: keuzestress.
Je forumnaam moet je tenslotte hoog houden, Bogi werd de uitverkorene, goed blaasorkest en uitgevoerde horizontale tango, helaas miste ik de klik om het vuur te laten ontbranden.https://www.youtube.com/watch?v=AMCl9eOBlsY
Het loopt tegen 19:00, tijd om een hapje te gaan eten. Steak wat met supplementen, een ruime keus in buffetvorm, zoals we eigenlijk gewend zijn van SixSens. Hierna even rusten, live berichtje tikken en kijken welke dames in je straatje vallen. Zo valt de keus op de roemeense Daniella, klein en stevig, voorzien van een goede kont, en een tweeling van het formaat dat mij wel bevalt. Goede sessie, die voor herhaling vatbaar is.
Het loopt tegen de klok van 22:00 tijd om huiswaarts te keren.

SixSens het was me een genoegen, tot de volgende keer.

 

Flyerke, krids and 5 other users have reacted to this post.
FlyerkekridsWandelaar5LiefhebberLoveFromParisdoux nôtreswaves
Quote from Voorzitter van de DKC on January 21, 2024, 6:

Je forumnaam moet je tenslotte hoog houden

 

Ik ben geen Curioushans meer maar Liefhebber. De nieuwsgierigheid is over, maar wat schept dat dan voor verwachtingen?

Quote from Liefhebber on January 21, 2024, 7:11 pm
Je forumnaam moet je tenslotte hoog houden

Ik ben geen Curioushans meer maar Liefhebber. De nieuwsgierigheid is over, maar wat schept dat dan voor verwachtingen?

Hij heeft het niet over jou, maar over zichzelf. Als voorzitter van de dikke konten club heeft hij graag een dame met wat meer rondingen bij de heupen.

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis