Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 9 oktober

Gisteren weer naar Vaals geweest. Wist niet wat te verwachten na de hier en daar negatieve berichten ivm de line up. Aangekomen kort na 1100 u en rustig een ontbijt genomen. Keuze voor het ontbijt was zoals steeds zeer uitgebreid en van goede kwaliteit. Er wordt voortdurend in het oog gehouden of alles nog voldoende is en  er worden regelmatig broodjes bijgebakken zodat deze steeds vers zijn.

Opkomst van dames was volgens mij iets minder als vorige week maar toch nog ruim voldoende en er was vroeger als vorige week een korte wachttijd voor een kamer. Hier en daar wordt er ook geschreven dat sommige dames meer vragen dan het gangbare maar hiervan zelf niets ondervonden of gehoord.

Gisteren voor het eerst met een voor mij onbekende dame de kamer gedeelt, Roemeense Christina. Christina is een rustige dame in de bar die altijd in is voor een gesprekje zonder aan te dringen. Zo had ik bij mijn vorige bezoeken reeds ervaren en gisteren kwam ze weer langs voor een praatje en dan toch het initiatief genomen  voor een nadere kennismaking op de kamer. Kamer was goed maar niet wat ik ervang verwachtte (of gewoon ben).

Wat later toch weer gevallen voor de charmes van Mara en haar service blijft gewoon top. Misschien omdat we elkaar reeds langere tijd kennen ?

Omstreeks 1700 u  had ik Diana zien toekomen, jawel de blonde Roemeense. Zeer kort met haar gesproken en nadien in de bar nogmaals maar een kamergang afgehouden op dat moment. Later op de avond, omstreeks 2200 u kwam ze nogmaals langs en nadat we kort iets hebben rechtgezet ivm een slechte kamergang van 2 jaar geleden op naar kamer 4. Daar hebben we de dag afgesloten tot sluitingstijd met een kamer zoals ik het in de beginjaren met haar gewoon was. Ze vertelde me ook dat ze niet meer zo vaak aanwezig zal zijn maar wel in het weekend.

Lang geleden dat ik tot sluitingstijd gebleven ben én 3 kamergangen gedaan heb. Heb ook nog enkele dames aan mijn to do lijstje toegevoegd dewelke ik de volgende weken een kans ga geven.

Voor mij alleszins een geslaagde dag die snel moet herhaald worden.

 

 

Bachatero, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LoveFromParis