Please or Register to create posts and topics.

Zondag 10 december 2023

Disclaimer: dit verslag is puur MIJN ervaring, er kunnen geen rechten worden ontleend en de door mij ontvangen service is geen vrijbrief om hetzelfde te mogen verlangen/verwachten van deze dames.

Zondagochtend rond 10:29 parkeerde ik m’n supersnelle (ahum) bolide op de parking van Sixsens, P1 was al vol, P2 stonden een 5-tal auto’s. Vlug naar binnen waar Colina me welkom heette.

Afrekenen, polsbandje, badslippers, badjas en handdoek mogen ontvangen, ff een bruine trui breien en terug bij de lockers de eerste bekende W5 die ik gedag zei. Uiteraard had hij weer honger en had afgesproken met een andere heer te ontbijten. Ik had geen honger, wel trek in een bak koffie (en natuurlijk nieuwsgierig naar het vrouwelijk schoon in de bar). Dus op naar beneden. Er waren al wat dames aanwezig maar het wel nog redelijk rustig. Lekker bakkie koffie en douchen, onderweg naar boven een verse handdoek halen en daar zag ik Vanessa, in eerste instantie herkende ik haar niet in haar buitenoutfit. Zij mij wel direct.

Doorgelopen naar het overdekte terras waar ik W5 en nog wat andere heren trof. Niet lang daar gebleven wat er begon al wat te kriebelen, dus hup weer naar de bar. Dames kwamen binnen gedruppelt, en Vanessa kwam me begroeten en dus ook Stacey. Stacey….ja die met de mooie ogen en blonde krulletjes. Ze had er welgeteld 8 seconde voor nodig om me over te halen. Kamer was prima, Stacey pijpt graag en beheerst haar liefhebberij prima. Heerlijk zoals ze er de tijd voor neemt om haar orale kwaliteiten te tonen. Ze zoent daarnaast ook nog heerlijk en vindt het leuk om je op te geilen en dat kan ze. Goede aftrap van deze zondag. Douchen en weer op oorlogssterkte zien te komen.

Mezelf in een bankje gepositoneerd, spa rood erbij en maar rondkijken naar de dames. Het werd drukker en drukker en er was meer dan voldoende eye-candy te zien. Lulu kwam even bij me zitten om te knuffelen, maar ik zei dat ik nog wat tijd nodig had. Mimi kwam even op m’n schoot liggen in haar blauw witte badpak en zag er ook weer verleidelijk uit. Laura nog gespot en nog een hoop andere mooie dames. Het zou lastig worden een keus te maken.

Toch m’n zinnen gezet op Lulu, ze was in het wit deze dag. Ze had haar lip een beetje bijgevuld en haar wenkbrauwen bij laten werken. In mijn optiek was het niet nodig, ze was mooi en dat is ze nog steeds. Sfeer met Lulu is altijd top, heerlijk zoenen en wederom een toppijpbeurt. Ze nestelde zich met haar hoofd tussen m’n benen en maakte veel oogcontact. Veel variatie, en ik kwam niks te kort. Lulu vraagt soms of ik een half uur of uur wil, maar steevast zijn de kamers een uur en dat uur vliegt voorbij. Je krijgt als heer de volledige aandacht, en ze luistert ook naar wat je zegt. En ja (zoals elke dame) haar geheugen is meer dan prima. Klik is super, over een paar dagen vertrekt ze naar Roemenië voor een kleine 2 weken om te genieten van haar welverdiende vakantie.

Poeh, tijd voor een frikandelletje en bamiblokje. Na 2 goede kamers toch vaak de vraag die ik mezelf stel, gaat dit overtroffen worden of laat ik het hierbij? Er waren gedurende de dag af en toe wachttijden maar voor zover ik kon oordelen niet heel erg lang. Het was best druk, ontzettend veel keuze uit dames en ook was ik een beetje nieuwsgierig naar een nieuwe ervaring. Voordeel is na 2 goede kamers dat je je een mindere ervaring makkelijker vergeet.

Ik had vernomen dat er een dame was die bekend stond om haar zoenkwaliteiten. Dat wilde ik natuurlijk zelf ervaren en beoordelen. Ik had haar al vaker gespot maar nooit de stap gemaakt haar aan te spreken. Dus werd de dame netjes aan me voorgesteld door W5. Poh ze rook heerlijk (Thierry Mugler, Alien), ik herken het luchtje uit 100-en.

Echter had ze al een afspraak staan met een andere heer. Toch even een blik mogen werpen op haar indrukwekkende voorgevel, mooie ogen en lippen, en een kort praatje gemaakt met Alisha (geen idee of ik het goed spel). Ze is vaak te vinden onder bij de trap, bij dames als Bogi, Micky en Vanessa. Beetje porno looks, lief stemmetje, donker haar en een goed gevormde niet puur natuur voorgevel. Paar tattoos (als ik me niet vergis) en een navelpiercing. Ze is zonder hakken niet heel groot, mooie, lieve compacte dame.

Gelukkig voor mij was de heer waarmee ze naar de kamer zou gaan gevlogen. Hij was spoorloos dus kwam ze mijn kant uit. Ze vroeg of ik zin had in wat vertier. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ze vroeg of ik interesse had in een trio (Mimi had ze op het oog) en dat klonk me als muziek in de oren. Twee zulke leuke dames, daar zeg ik geen nee tegen. Op de kamer aangekomen bleek dat het de eerste keer was dat deze dames met elkaar een trio gingen doen. Het initiatief kwam vanuit Mimi, en zij had dit plannetje bedacht. Op de kamer was de sfeer ontspannen met een hoop gelach. De dames hadden het prima naar hun zin, en ik liet ze hun gang gaan. Ik heb me uitermate vermaakt en ben NIKS te kort gekomen. Ik heb er een nieuwe favoriet bij, Alisha is een leukerd en ja, ze kan geweldig zoenen. Heerlijk geil met dat gekreun van haar erbij, onderussen Mimi die me geweldig pijpte zoals ik dat van haar gewend ben. De dames wisten het spel goed te spelen en toen Alisha bovenop me kwam zitten, was het zo gepiept. Weer een ervaring rijker en lichtelijk gesloopt door deze spetters.

Naar de bar voor een paar pilsjes alvorens ik naar huis vertrok. Ik ging iets na 21:00 uur huiswaarts, dus een lange ZEER geslaagde dag.

Tot snel….

Bachatero, Flyerke and 4 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkekridsWandelaar5LoveFromParisdievanhiernaast