Please or Register to create posts and topics.

Zondag 26 mei

Bij deze dan een verslag van gisteren: het eten was zoals altijd goed, enkele stortbuien maakte helaas een BBQ zoals donderdag en zaterdag onmogelijk. Er zaten lekker veel garnaaltjes in de pasta, verder alles zeer goed zoals gebruikelijk.
Er waren veel dames voor een zondag. Ik schat 55. En met name ook veel dames met goede service en aardig wat nieuwe dames en terugkomers zoals Amalia blond, Carla blond, Laura, Nikki, Vanessa. Lizzie had ik vorige week al gezien met prachtig nieuw geblondeerd haar. Ze vertelde me dat het een extreem dure kapper was geweest, maar het resultaat is er ook naar. Wat ook opviel was dat de nieuwe dames die ik gesproken heb allemaal standaard tongzoenen in hun service hebben en dat er sowieso veel service toppers waren. Gloria, Nancy en Natasha werden daardoor niet eens gemist. Maar ook te weinig uithoudingsvermogen en geld bij mij om ze allemaal mee naar de kamer te slepen.
Er werd veel gekamerd. Er waren vrijwel de hele dag wachttijden voor de kamers.
Bij het ontbijt bijgepraat met Vergeetachtige Beer die 2 maanden geleden of zo voor het laatst was. Als eerste heb ik Vanessa meegenomen, gekaapt bij de omkleedruimte nog voordat ze af kon dalen naar de bar. Ik had haar enkele weken niet gezien en mistte haar natuurlijk erg. Toen we door de bar naar de kamer liepen riep Aïsha dan ook dat ze dat te lang niet gezien had. Het werd weer een topkamer. Niet voor iedereen, maar voor mij blijft ze favoriet.
Er was nog geen sushi toen ik na een heerlijk uur van de kamer kwam, dus heb ik een klein schaaltje pasta opgeschept. Daarna werd het tijd voor diverse kennismakingsgesprekjes. Daarvan heb ik gisteren al verslag gedaan. Uiteindelijk voor de tweede kamer gekozen voor een trio: Kim met Annaïs. Die dames zijn aan elkaar gewaagd, waarbij Annaïs wat knapper is en Kim wat geiler. Van beide dames heb ik al paspoortjes aangemaakt. Op de veranda 2 mandarijntjes gegeten (OK ook een bamiblok en Bitburger voor de volledigheid) terwijl de formule 1 race stil lag door 2 of 3 ongelukken in de eerste ronde. Toen die weer bezig was nadat ik uitgebreid in de jacuzzi had gebubbeld, was het helaas erg saai. In een treintje reden de mannen achter elkaar naar de finish. In de volgorde veranderde niets. Maar gelukkig waren de op 1 na kleinste man van Sixsens en Vergeetachtige Beer daar om gezellig bij te kletsen. Dat Isabella wat aandacht trok van ons 3 en viel natuurlijk op, dus er was een dame die onze kwijlende gezichten na deed.
's Avonds sloeg de keuzestress echt toe. Wie moest ik nemen voor mijn laatste kamer? Eerst nog even kennis gemaakt met DrDre, toen hij zich opmaakte voor het aangekondigde trio met Nikki en Lulu. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Duitse Melis. Vooral omdat haar bezoekschema (woensdag, donderdag en zondag) niet zo overeen komt met het mijne (meestal zaterdag) en omdat zij altijd een zeer erotische spanning weet aan te brengen en de kamers erg afwisselend verlopen. En ook een beetje omdat Lulu nergens te bekennen was  😉 Ze heeft me een uur lang op zeer geile en erotische wijze bezig gehouden. Na de kamer was ze zelf ook zeer voldaan (de stand was 1-1) en loom geworden zei ze, dus ze ging naar huis. En ik ook, na weer een zeer ontspannen dag met veel opties qua dames en 3 zeer goede kamers.
En dan ben ik nog niet eens met Laura, Lulu, Bulgaarse Melis, Alicia, Mira, Lia en… en … (teveel om op te noemen) naar de kamer geweest. Volgende keer weer een nieuwe kans.

Flyerke, krids and 7 other users have reacted to this post.
FlyerkekridsMemeMooLoveFromParismynaschvergeetachtige beerReizigerwavesWithHair1960

Ik was er gisteren ook ,rond 12u gearriveerd en de grote baas himself bedankt voor het kortingskaartje,

lekker ontbeten en daarna op het terras een biertje gedronken,mijn favo Dame Melis (Bul) zat haar

ontbijt te nuttigen,mekaar van op afstand begroet en daarna eerst een stoombad genomen en een goeie

douche.Later mijn eerste kamer met Melis gehad ze was echt goedgezind gisteren dus het werd een superkamertje.

2e kamer met Alicia het was heel lang geleden ,ik wist wel nog dat ze goed was,maar dat ze zoo goed was bleek

gisteren nog maar eens 😛 volgende keer hopelijk w5  en vergeetachtige beer de hand schudden 🙂

maar het was weer een zeer fijne dag

Bachatero, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LoveFromParis

Zowel Melis als Alicia kan ons wel aanwijzen. Vraag ze naar de man die koekjes bakt en meeneemt naar de club. Er is er maar 1 zo zot. En Alicia vragen naar mijn vriend, de knappe man met baardje.

Flyerke has reacted to this post.
Flyerke

Heb weer wat gemist lees ik!
is Isabella weer van Elsdorf naar SS verhuisd of is dit een andere?

Gauw weer een keer die kant op!

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Denk dat het over een andere Isabella gaat. Zondag was de (mukkige) Isabella nog in Babylon

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5
Quote from bmmike on May 28, 2024, 1:01 pm

Heb weer wat gemist lees ik!
is Isabella weer van Elsdorf naar SS verhuisd of is dit een andere?

Gauw weer een keer die kant op!

Nee, dit is een Nederlandse dame. Een halve kop kleiner dan de Roemeense Isabel die jij bedoelt. Maar sowieso een goed idee om weer eens naar SS af te zakken!  😀

Hoe kan ik de Nederlandse Isabella herkennen?

Quote from hotmister1985 on May 29, 2024, 9:13 pm

Hoe kan ik de Nederlandse Isabella herkennen?

Ik heb haar alleen kort door de bar zien rennen. Blond, slank, cup A-B, ca. 1.60m klein, knap gezicht ca. 25 jaar. Daar heb je niet heel veel aan ben ik bang. Tenzij je alle andere dames kent.

hotmister1985 has reacted to this post.
hotmister1985