Please or Register to create posts and topics.

Zondag 28 november - 1e dag tot 17 uur

12

Net terug van toch een mooi dagje Sixsens. Het begon wat minder relaxed met een vroege wekker. Ik had een afspraak gemaakt met Nella voor een eerste kamer. 1 minuut voor 10 mijn auto geparkeerd. Ik had een aardige rij verwacht, maar dat viel mee. Ca. 10 man, maar Beata stond alle mensen waarvan zij wist dat ze een QR code hadden snel langs de beveiliging te loodsen, temperatuur check en door. Colinda stond in een super tempo de €50 te innen en de heren te voorzien van bad mantel en slippers, dus ik was zo binnen.
De laatste tijd was de sfeer wat minder omdat de dames weinig verdienden en nu met de kortere openingstijd was ik bang voor een nog mindere sfeer, maar dat viel erg mee. Er waren wat minder dames. Meestal zaten er een stuk of 7 in de bar en de rest was de kamers op. Het liep rustig door wel wat wachttijden, maar niet extreem. Ik denk dat de meeste dames in de korte tijd best redelijk verdiend hebben. Na wat haringen te hebben gegeten even in de serre gewacht op Nella en die moest nog ontbijten. Zelf nog even een tosti gegeten en zo met gevulde magen de kamer op. Eerst even bijgepraat, want we hadden elkaar 3 weken niet gezien. Van knuffelend kletsen overgegaan tot meer actie. We raken steeds beter op elkaar ingespeeld en onze kamers worden steeds beter en intenser. Kortom het was weer helemaal top. Vanwege de korte tijd ging ik maar uit van maximaal 2 kamers. Ik ben geen 18 meer.
Kateleya kwam haar vriendin Sara introduceren. Een aantrekkelijke slanke dame. Zo slank dat je haar spieren in buik, benen en armen goed kan zien. Ik heb haar beschreven in het vrouwen topic. Een uitstekende kamer, aanwinst voor Sixsens en gewoon de volle service zonder upselling en met Nederlands klok kijken.
het was nog verrassend vroeg. En mijn raceplan met 2 pitstops werd omgezet naar een 3 stop strategie. Ik wilde even in de jacuzzi, maar die zat vol. Dan eerst maar even in de serre aan de sushi. 2 bordjes en toen naar de bar om sollicitatie gesprekken te voeren met dames voor de derde kamer. Uiteindelijk kwamen Jasmin en Laura door de selectie. Beide dames gevraagd om een trio aan het einde van de dag. Dat is dus 15:30. Dat was prima. Laura had nog een klant, Jasmin bleef in de bar een stamgast irriteren. Ik heb nog wat gekletst met o.a. Irina (top tongzoenstèr) en Dark Aisha, beide lid van de krappe kutjesclub en dus niet geschikt voor mijn Barokkar. Nog even met het blad likeurshotjes van de club rondgegaan. Na een tijdje kwam Laura naar me toe, maar we waren Jasmin kwijt. Laura ging vast de sleutel halen en toen gingen we maar vast naar boven. Jasmin kwam uit het restaurant te voorschijn en moest nog naar beneden haar tas uit de bar halen. Laura en ik hadden wel lol om Jasmin die op topsnelheid 2 trappen af en toen zwaar hijgend weer op kwam. Daarna een heel gezellig trio gedraaid, waarbij ik optimaal genoten heb van de vaardigheden van Laura en het knijpkutje van Jasmin.
Ik had nog net tijd te douchen en een klein hapje te eten. Toen moest ik omkleden en naar huis. 3 uitstekende kamers, een prima sfeer, dames die beter verdienden dan in de afgelopen weken. Aan de minkant: vroeg opstaan, minder relax en kletstijd dan anders. Al met al is het me meegevallen. Fijn dat ze nog open kunnen zijn. Geen idee hoe het door de week gaat zijn. Mannen die vroeg ophouden met werken en dan nog even naar de club gaan zullen niet meer komen. Maar de eerste dag tot 17 uur is mij goed meegevallen!

deket, Bachatero and 8 other users have reacted to this post.
deketBachateroFlyerkeluke0272SenecaCobraDutch-gentlemanDe BuurmanmechelenLoveFromParis

Goeie review weer, 1 vraag je ik was afgelopen vrijdag in sense. Ik zocht de dame Irina maar kom haar maar niet herkennen. Is Irina toevallig de dame die vaak omgaat met Gabriella(aka Gaby, Ella). En draagt zij vaak een zwarte japon? Beetje gothic look? Alvast bedankt zoek al een tijdje naar deze irina

Irina gebruikt ook een andere naam in Sixsens. Alleen die weet ik even niet meer.  Iets met een A geloof ik. Daarom is het misschien lastig haar te vinden. Irina heeft een veel schattiger gezicht, waarmee ze ongelofelijk verleidelijk kan kijken. Ze stond gisteren weer bij “haar” hoge tafel tussen bar en gokautomaten. Dark Aisha kent haar zeker. Maar die zit meestal bij de hoge tafel tussen Kino ingang, bar en TV. Alev (met rode roos op haar hand getatoeëerd) staat er ook vaak bij, maar die was er gisteren niet.

De dame die jij beschrijft is denk ik Carmina. Die heeft zichzelf wel eens omschreven als Morticia Adams, dus zeker Gothic look en die zwarte japon. Carmina zit altijd op een bank links als je de bar binnenkomt vanuit de Kino.

ik las op een ander forum dat de kamertijd weer beperkt is tot max 1 uur

klopt dit ?

vreemd dat ik er hier niets van gelezen heb

mij houd dat tegen om te gaan (...)

Nou afgelopen vrijdag gewoon een kamer van 1,5 uur gemaakt.

Vrijdag was het ook nog tot 20 uur geopend.

Mij zou het ook interesseren of nu nog maar maximaal 1 uur mogelijk is.

Hoop dat het niet te lang gaat duren, kom meestal na het werk, zullen nu iedere keer paar uurtjes verlof opgeofferd moeten worden.

Quote from peterp095 on November 29, 2021, 11:51 am

ik las op een ander forum dat de kamertijd weer beperkt is tot max 1 uur

Zou enkel bij grote drukte zijn, zodat iedereen zijn kamertje(s) kan maken. In de praktijk zal dat wel meevallen.

Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1

Ook gehoord dat dit in weekend is gebeurd omdat het erg druk was.

Alleen in geval van overmacht dus concreet, wanneer er wachttijden zijn

Zondag is inderdaad tussen 2 en 4 uur ongeveer de kamertijd beperkt geweest tot 1 uur. Voor mij geen probleem, ik ga toch zelden langer de kamer op. Maar dat toont wel aan dat het met minder dames op zondag toch lekker doorliep en de dames nog heel aardig geld konden verdienen. En er zijn dames waar je echt een afspraak nodig hebt om er een kamer mee te kunnen maken.

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero
12