Please or Register to create posts and topics.

Algemene verslagen

S.v.p. alle Algemene verslagen hier plaatsen, zodat niet ieder topic apart opengeklikt moet worden

.

Gisteren een heerlijk dagje gehad. Om 11.20 de parking op gereden en die was nog rustig met een auto of 20 dus zo door de ingangsprocedure en even rondkijken. Lekker ommeletje besteld en tijdens het eten kwam de vriendin van Emmy even melden dat ze binnen waren en dat was goed nieuws. Nee geen trio want daar heb ik toch minder mee. Even lekker buiten gelegen tot ik mijn afspraak buiten zag komen en even lekker buiten bijgebabbeld met Emmy en haar vriendin van wie ik naam niet weet. Die probeerde er een trio van te maken maar helaas ik heb me met Emmy afgezonderd voor een paar uur en dat is helemaal prima bevallen. Daarna buiten nog even samen wat drinken en op tijd weer terug deze keer en ook geen puf voor andere sessie.

eric vb and hotmister1985 have reacted to this post.
eric vbhotmister1985

Vandaag nog eens op een vrijdag naar SS. Ondanks de mindere weersvoorspelling was het de ganse dag vrij zonnig.
Na aankomst en de nodige voorbereiding eerst even langs de keuken gelopen waar het een blij weerzien werd…met de heerlijke croissants en andere koffiekoeken. Nu eet ik niet veel en ga ik niet om te eten naar SS maar de croissant en de echt prima bbq in de late namiddag hebben me vandaag toch bijzonder goed gesmaakt. Vooral de zalmpapillote was gewoon fantastisch.

Zoals steeds had ik een aantal dames op het verlanglijstje staan, waaronder de vrij nieuwe Lizzie waarover Reference toch wel erg tevreden was. Deze arriveerde rond 13.00, maar werd direct gekaapt door een klant en was de ganse namiddag niet meer te vinden. Jammer, vooral omdat ik denk dat ze niet meer lang in SS blijft. Hopelijk is ze er volgende week toch nog…

Weer de gebruikelijke 3 kamers gemaakt.
Eerst mijn belofte aan de Bulgaarse Kali nagekomen. Niet mijn type maar ze geeft wel goede service en is erg vriendelijk.
Daarna wat afgewacht, maar Lizzie daagde maar niet op. Wat andere opties overwogen totdat mijn blik viel op de super skinny Cindy. Nu had ik haar al wel meer gezien maar ik vond haar er te arrogant en nors uit zien. Vandaag echter kruisten onze blikken elkaar en jawel, er kon deze keer een glimlach af. Op naar een kamer zonder al te veel verwachtingen maar die tot  mijn verbazing toch wel aangenaam verliep. Ze zou volgende week vertrekken en weet niet of ze ooit nog terugkomt.
Mocht dit toch het geval zijn zou ik zeker nog eens herhalen.
Net toen ik min of meer besloten had dat 2 kamers voor een keertje ook wel eens voldoende was, liep ik Bulgaarse Victoria tegen het lijf die tussen 2 pannenkoekers in net een uurtje vrij was. Na een kleine wachttijd voor een kamer weer een heerlijk uurtje beleefd met dit servicekanon, na zo veel jaren nog steeds top…

Tot volgende week met ook weer eens update van de aanwezige dames… 😀

 

Molaar, eric vb and 3 other users have reacted to this post.
Molaareric vbFlyerkehotmister1985LoveFromParis

Gisteren ben ik samen met een kameraad nogmaals in Sixsens beland. Het weer viel gelukkig goed mee, zodat we optimaal van zowel de binnen- als de buitenfaciliteiten hebben kunnen genieten, hetgeen in Vaals toch steeds een dikke plus is.

Het was niet superdruk in de club, maar er waren doorheen de ganse dag toch voldoende mannen en vrouwen aanwezig om van een gezellige drukte te kunnen spreken.

Qua line-up was er voor elk wat wils. Er waren zeker ook voldoende KP meiden aanwezig. Ik had op bepaalde momenten zelfs keuzestress.

Ik heb 3 kamertjes gemaakt, met een Roemeentje, een Bulgaartje en een Poolse. 1 uitstekende kamer en 2 goede kamers.

Het ontbijt, met een lekker omeletje, was zoals steeds, heel lekker. Het avondmaal heb ik door slechte timing en een te gezellig sfeertje in de bar, domweg overgeslagen, hetgeen niet zo verstandig was, gezien de vele Corona's (het bier uiteraard) die mijn kameraad en ik verzet hebben (lang leve een slaapplaats in de buurt 😉 ).

Het was een lang, gezellig dagje Sixsens met alles erop en er aan. Ik kan al weer niet wachten tot mijn volgend bezoek 😀 .

eric vb, Vazkor and De Buurman have reacted to this post.
eric vbVazkorDe Buurman

Gisteren ben ik alweer in Sixsens beland, deze keer van 13u tot sluiting. Geen (grens)controle onderweg. Al ben ik volledig gevaccineerd, toch altijd leuk als je die ellende niet moet ondergaan.

De check-in, door Beate zelve, gebeurde super vlot en vriendelijk als altijd, en amper enkele minuten na aankomst, zat ik al op het zonnige buitenterras, vergezeld van mijn onafscheidelijke pintje bier.

Er waren gisteren veel mannen aanwezig, ook vele mij bekende mannen, maar al was er een mannenoverschot, toch heb ik nooit moeten 'zoeken' achter een meid. Er waren er steeds voldoende vrij.

De dames line-up was voldoende gestoffeerd en voldoende gevarieerd. Voor ieder wat wils.

Ik heb 2 kamertjes gemaakt: eerst op herhaling met Anya (heel goed, alleen doodzonde dat ze niet zoent) en een lange kamer met Margarita (een crazy gipsy, zoals ik ze het liefst heb). Met Margarita zal ik sowieso nog vaak op herhaling gaan. Voor mijn eerste kamer (rond 14u30) waren er 10 minuten wachttijd, voor mijn tweede (om 19u 's avonds) was er geen wachttijd.

's Middags heb ik het eten aan mij voorbij laten gaan, maar 's avonds heb ik wel 2 keer gesmuld van de barbecue die, zoals steeds, heel goed verzorgd was.

De sfeer zat gisteren goed in Sixsens, zowel op het zonnige buitenterras als in de bar beneden. Ik heb in ieder geval geen zure gezichten gezien. Zelf heb ik vooral bijgepraat met Tjeppah, een veelneuker, bij wie zelfs ik totaal in het niets verbleek.

Samenvattend was dit een topbezoek aan Sixsens, mijn meest geslaagde sinds de heropening (met dank aan Tjeppah en Margarita). Volgende week sta ik er normaal gezien al weer 😎 .

eric vb, Vazkor and 4 other users have reacted to this post.
eric vbVazkorBachateroDe BuurmanTjeppahLoveFromParis

AWAKENING

Het is intussen hartje zomer, al zou je het met dit weer niet zeggen, en nu pas komt de AWAKENING van mentholbear's winterslaap. Toepasselijk voor een lome ijsbeer, die pas uit z'n hol kruipt wanneer de voederbakken weer vol liggen.

Beetje onwennig kroop ie op de 4e dinsdag van de 7e maand in z'n roestbak die piepend en krakend weer op het asvalt de nodige rook uit stoot richting het zuiden van Limburg.

Voorzien van een geel paspoortje durfde ik wel de grens over om m'n rammelbak vol te gooien met dat goedkope benzine in Aken. Super tip van een mede beer, waarvoor dank.

Eenmaal aangekomen viel het me op dat de parking niet super vol zat. Ook de parkeerruimte rechts was nog afgesloten met een metalen ketting.
Eventjes in de rij wachten en daarna temperatuurtje op te meten en handjes desinfecteren.
Bij de receptie werd alleen bijgehouden of ik 2 keer ingeënt was. Dat klopte, maar hoefde verder niets te laten zien of gegevens achter te laten. Happy hour geldt voorlopig helaas niet, dus 65 neuronen afgeteld en m'n ijsberenvel meegenomen naar de kelder. Even opfrissen en een rondje door de tent doet me vermoeden dat er weinig is veranderd aan de club. Er was in ieder geval niet iets wat me in het bijzonder opviel. Op zich prima, want SS zoals het al was, bevalt me prima. Eerst even het ontbijtbuffet plunderen. D'r lag weer genoeg voor het oprapen. Leker soepje en ommeletje erbij. Mijn dag kon niet meer stuk 😉

Lekker uitbuiken met een licht wellness rondje. Gebruikelijk fris ik me eerst even op, rustig op temperatuur komen in de lekker warme jacuzzi, vervolgens een korte zit op het lage niveau in de hete sauna, om vervolgens boven in de tuin af te koelen. Even afspoelen en dan het zwembad in. Brrr, blijkbaar was Eddy er niet met z'n strandballen, want ze hadden em niet lekker gestookt. Het voelde als een lauwe dompelbad aan... Lekker om even af te koelen, maar niet om er lang in te blijven dobberen.
Dus na afspoelen gauw maar weer opwarmen in de jacuzzi.

Eenmaal op temperatuur de bar ingedoken om te zien of er wat te vangen viel. Er liepen zo rond de 15 a 20 dames en ongeveer evenveel beren door de club. Er zullen wellicht nog wat op de kamer zijn, en alles meer dan ik op m'n vingers kan tellen gaat al snel m'n pet te boven. Dus hou me er niet aan.
Doch, ik zag wel enkele dames die me bevielen, waaronder 3 slanke dames die ik volgens mij niet ken, en een girl next door type die ook in de smaak viel.
1 van de slanke dames leek geen oogcontact te willen maken toen ze langs liep of als ik naar haar keek. Dus uiteindelijk gekozen voor ene Melis of Melic? Een Bulgaarse brunette. Lekker kamertje gehad.

Om de verloren calorieën in veelvoud terug te winnen, me begeven naar het restaurant om de pasta bak te plunderen. De vlaaien waren die dag niet helemaal mijn ding, dus keertje geskipped.

Na wat wellness rondjes ging ik in de tuin even zitten afkoelen. Zie ik daar weer die blondine op d'r mobieltje spelen. Toen ze me zag, kon er een uitnodigend lachje van af. Twijfelde wat te doen. Och, na zo een lange tijd mocht ik van mezelf wel een joker kaart trekken voor nog een kamertje.
Even bij haar gaan zitten voor een introductie babbeltje, terwijl zij een sigaretje rookte. De Roemeense blijkt zich Cindy te noemen en 26 lentes jong te zijn. Lang geleden in Sharks te hebben gewerkt en daarna Zwitserland. Het gesprek vlotte niet heel erg en met die achtergrond begon ik wat twijfels te krijgen.
Ach, yolo, ik zit er nu toch. Dus besloten me op te frissen en klaar te maken. Ook de trip naar de kamer ging niet echt gemoedelijk. Eenmaal op de kamer ging het babbeltje verder en bleek er toch zowaar een klik te ontstaan. Ook op intiem gebied bleken we er van te genieten. En tegen mijn gebruik ik in liet ik de klok doorlopen. Het werd een geweldige kamer.
Ze is geen service kanon, maar we klikten prima, waardoor we afspraken om elkaar volgende week weer te treffen.

Voldaan me weer richting restaurant begeven. Daar werd het eten voor je opgeschept. Dus de voederbakken leegplunderen zit er niet meer bij. Doch, het smaakte me allemaal prima.
Even wat wellness rondjes gedaan om te relaxen. Op een gegeven ogenblik stond ik wel raar te kijken toen ik na m'n douche me wilde afdrogen, dat er een man met badjas onder de douche stond. Zonder bril zie ik geen flikker (Pun intended ;), maar hij stond er niet in, maar half om blijkbaar te pissen. Waarschijnlijk weet ie niet dat de club 3 WC's heeft. Ik zei er maar niks van, aangezien ie wel de douche liet stromen. Ik hou mede daarom ook altijd mijn slippers aan onder de douche.
Enfin, nog even een dutje in de mens lounge gedaan om uitgerust aan de lange terug rit te beginnen.

Ik kijk uit naar m'n volgende bezoek!

eric vb, Vazkor and Tropische_verrassing have reacted to this post.
eric vbVazkorTropische_verrassing

Eergisteren weer in Sixsens beland. Pas om 15u aangekomen, dus de broodjes met omelet heb ik uiteraard aan me voorbij moeten laten gaan. 's Avonds heb ik wel van een heel lekker kippetje met een zalig roomsausje genoten. Lang geleden dat ik in een club zoiets smakelijks heb binnen gesmikkeld 😀

Afgelopen dinsdag viel het weer hard tegen, waardoor het merendeel van de dames en heren zich op het overdekte buitenterras of beneden in de bar bevond. De dames hadden zeker niet te klagen, want er was een stevig mannenoverschot. Er waren altijd wel enkele dames beschikbaar, maar op een bepaald moment was het overtal aan witte vellen in de bar toch opvallend groot. Desalniettemin niet echt zure gezichten gezien onder de ijsberen. Ze leken het zo wel oké te vinden.

Met 007 ben ik dinsdag een ijsbeer tegengekomen, die ik nog ken van in mijn beginjaren in het saunaclublandschap (van in de tijd dat de dieren nog konden praten 😉 ). We waren elkaar al enkele jaren uit het oog verloren, dus we hadden uiteraard veel om over bij te praten. In de jacuzzi ben ik ook aan de praat geraakt met een vroegere stamgast van YY, die zich ondertussen meer en meer thuis begint te voelen in Sixsens. Dat is 1 van de dingen die ik zo leuk vind aan Sixsens: je komt er altijd wel toffe kerels tegen, oude bekenden, of nieuwe gezichten, met wie je een leuk praatje kan slaan.

De 'uitgedunde' vrouwen line-up deerde mij niet. Ik had met Margarita immers een nieuw potentieel favorietje op mijn herhalingslijst staan. Ik ben uiteindelijk ook 2 keer met haar op de kamer beland, 1 keer 2u en 1 keer anderhalf. De tweede kamer moest ik haar uit de grijpklauwen van een aangeschoten ijsbeer redden, met wie ze liever niet op de kamer ging. Galant als ik ben, kweet ik mij uiteraard uitstekend van die taak. Beide kamergangen waren weer top. Veel gelachen, veel geneukt, 3 keer klaargekomen. Wat kan een mens meer wensen 😉 .

Iets na tienen heb ik de club verlaten. Op dat moment waren er nog steeds behoorlijk wat mannen aanwezig. De vrouwen bleven beduidend in de minderheid. Voor mij was het weer een heel geslaagd bezoek geweest. Op naar de volgende!

 

 

eric vb, Agronymus1 and 5 other users have reacted to this post.
eric vbAgronymus1FlyerkeSeneca69LassiementholbearLoveFromParis

TROPISCHE VERRASSING

Op de 1e dinsdag van de 8e maand wist ik wel waar ik naartoe wilde.
Een zekere Roemeense zou de laatste week voor haar vakantie nog in het zuiden van Limburg zijn. Dus zodoende trok ik weer die kant op.

Na een kleine omweg naar Aken om bij te tanken, rond openingstijd de parking opgereden. Ook nu weer was de parking rechts afgesloten met een ketting en waren er geen Efteling taferelen voor de entree.

Happy hour is nog steeds niet terug, dus luid protesterend 65 euro op de toonbank uitgeteld voor een berenvel. Wacht maar, ik pak ze straks wel terug bij het buffet 😉

Maar first things first, eerst even omkleden en opfrissen na zo een lange rit. Tot op heden heb ik altijd mijn favoriete kluisje kunnen gebruiken. Niet zo gek als je er vroeg bij bent, maar toch. Slechts een enkele lukte het niet toen er door de corona drukte een verkeersleider aanwezig was om je een plekje aan te wijzen op 1,5 meter afstand van de rest.
Fris als een hoentje begaf ik me naar het restaurant. De chef vriendelijk om een ommeletje gevraagd, terwijl ik de voederbakken ging leegroven. Er lag weer van alles. Diverse soorten vlees en kaas beleg, worstjes en wat hamerstervoer. Als een hongerige zwerver zat ik daar met 2 borden aan een tafel. En wat is een zwerver zonder een kom soep? Nou, dat zit bij deze tent ook snor. Ik vind het wel lekker om iets warms naar binnen te werken. Nee Eddy en Meme Moo, niet te veel doordenken 😉

Wel verdraaid, als je het over de duvel hebt, trap je op z'n staart! Zie ik em daar ook het restaurant binnenstappen. Aangekomen als ik was herkende hij me niet, maar ik hem wel.
"E-readers zijn hier verboden!", bromde ik, hoewel ie er geen bij zich leek te hebben. Kom ik nog op terug. Maar ik herkende em de vorige keer aan z'n e-reader in een andere club en dat was blijven hangen.
Gezellig samen zitten ontbijten en toen bleek ook waarom ie er geen bij zich had. Hij was vandaag namelijk chaperon van TROPISCHE VERRASSING. Dus digitale gezelschap zou ie vandaag niet nodig hebben.

Mijn liefje bleek vandaag verlaat te zijn, dus ik nam afscheid van meme moo en vertrok voor een sauna rondje. Lekker rustig opwarmen en uitbuiken in de jacuzzi die ik als lig badje gebruikte, vervolgens in de stoomcabine alle chloor ui de poriën laten komen, om vervolgens de hete sauna in te duiken om het luie zweet eruit te persen. Lekker buiten even rustig afkoelen, om vervolgens het zwembad in te duiken. Eddy bleek er niet te zijn want, crap, die was nog dicht... Maar geen probleem, het personeel zet em graag voor je open. Hoewel, geen probleem... dat lukte niet 123. Andere collega erbij, en wat blijkt. De rolluik gaat heeeeeeel langzaam open, dus het viel in het begin niet eens op dat ie bewoog. Tja, zonder bril ben ik zo blind als een mol...
En maar wachten, terwijl ik intussen al flink afgekoeld was in de frisse buitenlucht van die dag. Maar tja, ze hadden nu net het zwembad voor me open gezet. Beetje lullig om dan weg te lopen. Dus vol goeie moed erin gestapt.
Duizend bommen en granaten!? Die was even koud als de week er voor. BRRRRRR... 24 graden m'n reet!
Gauw een rondje gezwommen, om er vervolgens als een verkleumde kitten uit te komen. Dan nog es onder die kouwe douche (wordt ie eigenlijk wel warm? Oprechte vraag) en gauw weer de jacuzzi in om even op te warmen. Sommigen vinden em te warm, maar deze kou kleum vind em heerlijk op temperatuur!

Even de bar ingedoken en zie ik daar meme moo met een kompaan onder de TV zitten. Even kennis gemaakt met Tropische Verrassing. Vriendelijke gozer. Ik meen dat er nog een goochelaar ijsbeer was die dag. Ben alleen even zijn (nick)name vergeten...
Gezellig beetje ouwehoeren en hoeren spotten. Liep genoeg rond. Ik schat zo ruim 20 dames en iets meer heren. Balans was prima. Er waren continue wel wat dames beschikbaar.
Enkele slanke dames die wel bij me in de smaak vielen, als een enkele girl next door die me wel leuk leek. Meme moo wist me echter te vertellen dat die ondanks haar looks meer bij de foute types leek te hangen en kamers afhield. Jammer, maar ach. Ik had m'n date al.

Ik vroeg me al af of ze was aangekomen en maakte even een rondje. Jawel, madam zat op het terras even een sigaretje te roken. Vivian was ook weer van de partij. Even praatje gemaakt. Cindy werd echter onpasselijk van een flink bebaarde man die een yoghurt of soep zat te nuttigen. De resten dropen van z'n baard af...
We verhuisden maar gauw naar een kamertje. Daar wederom heerlijk van elkaar genoten. Het werd een geweldige kamergang. Ook nu liep de sessie langer uit dan ik gewend ben. Helaas is ze op vakantie en het is maar de vraag of en zo ja, wanneer ze terug komt. Zal d'r missen...

Erna, lekker wat gegeten en wat wellness rondjes gedaan. Ik weet niet hoe het komt, zal wel houding zijn, want ik hoorde en zag d'r zonder bril niet. Maar ik meende Kinga gezien te hebben. Was dat een fata morgana? Een wens die zo sterk was dat je inbeeldt iets te zien wat er niet is?
Na me gedoucht te hebben was ze nergens te bekennen. Zal wel een waanbeeld zijn geweest. Maar nee hoor, de heren wisten me te vertellen dat miss ijsbeer 2020 daadwerkelijk nog in the house was. Verdraaid, dacht dat ze al met verlof was gegaan en geen afspraakje gemaakt. Nu zat ze helaas volgeboekt.
Hopelijk volgende keer beter...

Nou me nog driemaal in de rond vol te hebben gepropt, wat wellness rondjes, rondgehangen met de heren, was het tijd om huiswaarts te keren.
De vriendelijke Nederlandse (?) theke die vaak de avonddienst lijkt te doen, vraag zoals gewoonlijk of alles naar wens was. Het was zo een mooie dag geweest, dat ik weer helemaal was vergeten te klagen over het kouwe zwembad. De deur zwaait magisch open en ik stond weer in de werkelijkheid.

Ritje terug nog wat wegwerkzaamheden tegengekomen. Een sukkel met z'n snelle bolide meende dat de snelheidsbeperking niet op hem van toepassing waren en zoefde er op de linkerbaan als een dolle door. Niet veel later gevolgd door nog een wagen. Eentje met blauwe kerstverlichting op het dak.
Een afritje verderop stonden ze samen gezellig even te babbelen..

KanariePiet, Tropische_verrassing and 2 other users have reacted to this post.
KanariePietTropische_verrassingWandelaar569Lassie

Ik begrijp er niks van

Scouten voor de reservebank

Mijn twee Roemeense favorieten zijn momenteel in hun thuisland. Voor hun betekent dit meestal geld uitgeven. Voor mij zou dit een mogelijkheid zijn om mijn spaargeld te verhogen.

Met de huidige rente brengt dat echter weinig op. De afwezigheid van beide dames biedt natuurlijk ook kansen. Immers, ik heb nu de mogelijkheid om ongestoord te zoeken naar dames voor de reservebank.

Daarom toch besloten om SS met een bezoekje te vereren. Ik arriveerde om 11.20 uur op een nagenoeg lege parkeerplaats. Na een vriendelijke ontvangst en het geluk om een paar slippers van maat 41 te krijgen (zijn zeldzaam; meestal krijg ik maatje 40 of 42) kleedde ik me snel om. De bar en de kino waren helemaal leeg. De aanwezige ijsberen zaten op het terras al van de zon te genieten. Hier zaten ook enkele dames waaronder Stacey, de Bulgaarse Maria en Lulu.

Met een kop thee nam ik plaats in de serre. De dames kwamen meestal groepsgewijs binnen gedruppeld. Soms leek het of ze allemaal met dezelfde mal waren gemaakt: klein, slank en (lange) zwarte haren.

De variatie aan mannelijke bezoekers was veel groter, dik, dun , lang, kort, oud,  jong;  mannen die mee konden doen aan een body building wedstrijd maar ook in een film van Catweazle konden spelen.

Ik zocht de whirlpool op. Sommige heren blijken nog steeds niet in de gaten te hebben dat je niet met je blauwe onderbroek aan in de sauna moet zitten. Dezelfde heer zag ik trouwens later met dezelfde broek aan wijdbeens in de bar zitten. Hij  behoorde afgaande op zijn voorkomen duidelijk niet tot de mannen waarbij dit schering en inslag is.

De koksbrigade verraste mij met een dubbel spiegelei met peterselie. De soep was deze keer ook weer van uitstekende kwaliteit. Een pluimpje aan beide heren was dan ook het minste wat ik kon doen.

In de club was het nog steeds erg rustig. Het aantal aanwezige DVP’s was echter inmiddels fors gestegen. Bij eerdere bezoeken hadden twee dames mijn interesse opgewekt zijnde Carmina en de Roemeense Maria. Beide had ik echter nog niet gezien.

Ik zocht de bar op en nam plaats op de bank onder het TV-scherm.  Al snel kreeg ik gezelschap van de Roemeense Jessy. Zowel haar leeftijd als haar woonplaats bleek ik meteen goed te raden (25, Brasov) hetgeen niet vaak gebeurt…. Ze bleek pas twee weken in SS te werken. Haar vorige job was in een club in Denemarken hetgeen ik natuurlijk nooit had kunnen raden.

Ondanks het prettige gesprek gaf ik haar aan dat er geen kamer in zou zitten omdat ik andere plannen had. Deze kon ik meteen gestalte geven omdat Maria inmiddels plaats had genomen op haar vaste plekje op het naastgelegen bankje.

Ik wenkte haar. Na een korte kennismaking vroeg ik haar een kamer met douche te reserveren. Het werd nummer 11. Ik gaf aan dat ik minimaal één uur met haar wilde doorbrengen. Het werden er uiteindelijk drie hetgeen aangeeft dat ik het erg naar mijn zin heb gehad. De seks was prima maar net zo belangrijk was dat een goed gesprek mogelijk was. Een ander belangrijk punt voor mij is humor en daar heeft Maria geen gebrek aan.

Maria is definitief toegevoegd aan mijn reservebank. Zij is 31 lentes jong en bevestigt daarmee mijn goede ervaringen met dames van boven de dertig.

 

Nagenietend in de bar kreeg ik gezelschap van Eveline (met bril). Ik heb lang met haar gesproken. Eveline was heel openhartig. Ik heb de discussie op dit forum en ook op een ander forum gevolgd over de melding dat zij niet correct zou hebben gehandeld m.b.t. tijd op de kamer. Als ik al twijfel had dan is die nu helemaal weg. Mijn gesprek met haar heeft  mij zelfs doen besluiten om haar in ieder geval ook op de reservelijst op te nemen.

 

Gedurende mijn aanwezigheid heb ik verder nog de volgende bij mij bekende dames gezien: Vivian, Luna, Michaela, Laura, Victoria, Natascha, Nancy, Magdalena, Elisa, Mery, Aisha en Domenica. Ik denk dat er in totaal wel 35-40 dames acte de présence hebben gegeven. Bij het inleveren van mijn ijsberenspullen trof ik nog de Roemeense Lily die na 7 maanden afwezigheid als gevolg van een  ongeval weer terug is in SS.

KanariePiet, Molaar and 7 other users have reacted to this post.
KanariePietMolaareric vbBachateroLEONSeneca69LassiementholbearLoveFromParis