Please or Register to create posts and topics.

Kater na onenigheid over kamertijd

12

Ik had voor de eerste keer een kamer geboekt met Evelien (met bril) en een half uur afgesproken. Toen ze terugkwam na het inleveren van de sleutel deelde ze mee dat we in plaats van een half uur, 45 minuten op de kamer geweest waren, en moest ik 50 euro extra betalen. Ik had dit nog maar 1 x keer eerder meegemaakt met een andere dame. Deze keer geloofde ik niet dat de kamertijd zoveel was uitgelopen en ik had geen zin om bij te betalen. Het is toch de verantwoordelijkheid van de dame om de tijd in de gaten te houden.

Het komt wel vaker voor dat de kamertijd wat uitloopt en daar doen mijn favoriete dames nooit moeilijk over. Maar Evelien haalde de beveiliging erbij en ik moest meekomen. Ik voelde mij net een crimineel. Het leek mij gezien de omstandigheden en zijn postuur verstandig om bij te betalen, maar het voelde natuurlijk wel heel lullig. Het heeft mijn hele dag verpest en trouwens ook enkele weken na het voorval heb ik nog geen zin gehad om terug te gaan naar SS. Het drukt je met de neus op de feiten dat de seks betaald is, terwijl dit normaal niet zo voelt.

Het zou fijner geweest zijn als ze op de kamer gezegd had dat het half uur om was en of ik zin had in een half uurtje extra. Maar het is anders gelopen en ik kan haar standpunt wel begrijpen. Verstandig is het trouwens niet om achteraf plotseling de prijs te verhogen, het is zo’n afknapper dat ik nooit meer opnieuw een kamer zal boeken met haar, al dat had anders misschien nog wel gekund want ze was zo slecht nog niet.

Ik denk dat ik voortaan maar een wekker zet op 25 of 55 minuten op mijn smartphone.

willly009 has reacted to this post.
willly009

Als je na zoiets een paar weken wegblijft… kan me er niks bij voorstellen.

Over de tijd heen is over de tijd heen, ze heeft de prijs niet “verhoogd” zoals jij het noemt maar gewoon ( zoals het er staat) de terechte prijs  gerekend.

Ik vind dat je zelf ook verantwoordelijk bent om de tijd in de gaten te houden, de ene dame vraagt vooraf hoe lang je wil en deelt het je mede, de ander niet.

Maak gewoon een print screen van de tijd als je naar de kamer gaat en als je echt niet over de 30 minuten wil dan check je bij twijfel even hoe laat je begon. Of je kijkt bij het betreden van de kamer even samen hoe laat je begint.

Ik snap het niet zo, in het ergste geval ben je €50 extra kwijt. En hoezo ga je normaal naar een club zonder dat je dan het idee hebt dat je betaalt?
En wat had de beveiliging en dame anders moeten doen als je ( stel ) 40+ minuten op de klok hebt staan? Dan is het toch gewoon terecht dat ze je 50 extra aanrekenen?

Als je alsnog per ongeluk over de tijd heengaat: incasseer je verlies en ga over tot de orde van de dag man, succes!

 

Wandelaar5, Liefhebber and willly009 have reacted to this post.
Wandelaar5Liefhebberwillly009

Give the ladies a break. Als je zo’n goede tijd hebt gehad dat de date langer duurt dan gepland doe dan niet moeilijk. De dames verdienen het.

Seneca, Wandelaar5 and willly009 have reacted to this post.
SenecaWandelaar5willly009

Ik heb enkel 1 positieve ervaring met Evelien, ik kan me echter niet voorstellen dat ze onmiddelijk zonder voorafgaand overleg over de betaling met de klant de security erbij gehaald heeft.

De security heeft ook geen enkele invloed op het wel of niet betalen of iets dergelijks. De verantwoording ligt bij de dame en de beer, nergens anders. De security kan enkel een luisterend oor zijn en eventueel een advies geven. Daarnaast vind ik de security bij SS zeer terughoudend en correct overkomen. Die zullen nooit hun postuur gebruiken om indruk te maken lijkt mij...

Get over die € 50 en kom snel terug naar SS om te genieten, dat verdien je!

 

Seneca, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
SenecaWandelaar5willly009LoveFromParis

Heb de indruk dat veel klanten geen realistisch beeld meer hebben van prijzen en het normaal vinden voor 50 euro alles te verkrijgen

50 euro dat is 2000Bfr of 100 gulden. Zoveel koste een dvp identiek een 40 jaar geleden

Een pint bier koste toen 10 Bfr dat betekent 25 eurocent,een pak frieten ook. Ik weet dat nog goed vermits ik pas aan de VUB studeerde en veel pintjes dronk

Deze indexering vinden we normaal maar oei  indien een dvp wat meer vraagt

Bijna alleen bij dvps zijn in een kleine halve eeuw de prijzen amper verhoogd

 

 

 

carlos57, Wandelaar5 and willly009 have reacted to this post.
carlos57Wandelaar5willly009

Rob 2001 heeft een half uur met de dame afgesproken en het is de veantwoordelijkheid van de dvp er op te wijzen dat het half uur om is en als optie aan te bieden een half uur erbij. Heeft ze niet gedaan. Dvp was dus nalatig en niet de klant.
De ervaring van Rob verbaast mij jammergenoeg niet. De laatste keren dat ik in SS was heb ik soortgelijke verhalen gehoord van verschillende gasten. Lijkt erop dat het strategie is van sommige dames de afgesproken kamertijd tien minuten op te rekken om zo een half uur extra te incasseren.

willly009 and Pindabeer have reacted to this post.
willly009Pindabeer
Quote from deket on August 17, 2021, 4:04 pm

Heb de indruk dat veel klanten geen realistisch beeld meer hebben van prijzen en het normaal vinden voor 50 euro alles te verkrijgen

50 euro dat is 2000Bfr of 100 gulden. Zoveel koste een dvp identiek een 40 jaar geleden

Een pint bier koste toen 10 Bfr dat betekent 25 eurocent,een pak frieten ook. Ik weet dat nog goed vermits ik pas aan de VUB studeerde en veel pintjes dronk

Deze indexering vinden we normaal maar oei  indien een dvp wat meer vraagt

Bijna alleen bij dvps zijn in een kleine halve eeuw de prijzen amper verhoogd

 

 

 

Oneigenlijke argumenten van Deket. Het feit dat een dvp wel of niet onderbetaald zou worden voor haar dienstverlening kan geen legitimatie zijn om zich niet te houden aan de afspraken.

willly009 has reacted to this post.
willly009

Over dit issue is op andere forums ooit al uren en uren gediscussieerd. Iedereen heeft daar een eigen mening over. De mijne is de volgende:

Ik vind het opvolgen van de duurtijd van een kamergang een gedeelde verantwoordelijkheid. Als je bijvoorbeeld al neukend het half uur overschrijdt, kan je moeilijk van de DVP verwachten dat ze tijdens het wisselen van standjes even de tijd checkt. Ik heb dat persoonlijk zelfs liever niet tijdens het eigenlijke neuken. Dat verpest de sfeer voor me.

Als ik er aan twijfel of een meid zich aan de afgesproken kamertijd zal houden, ga ik er niet mee op kamer, of neem ik bij aanvang van de kamer een printscreen van mijn gsm, en toon ik die aan de DVP. Zo vermijd je altijd ellende.

Bij langere kamers vraag ik btw altijd voor het verlaten van de kamer hoelang we precies op kamer waren geweest (als ik zelf geen print hebt gemaakt), om zo het laatste begonnen half uur mooi te kunnen rondmaken, en niet domweg 50€ te moeten betalen voor pakweg 10 minuten. In zo'n geval wordt er meestal toch niet meer geneukt, en leg ik de verantwoordelijkheid over het op tijd afronden van dat laatste half uur wel bij de DVP.

Agronymus1, Flyerke and 3 other users have reacted to this post.
Agronymus1FlyerkeWandelaar5willly009De Buurman

De Paus ziet dit soort gedrag helaas ook vaak in zijn kerk; een minimaal bedragje spenderen bij de collecte maar wel pontificaal eerste rang willen zitten, en uiteraard met maximale service. En het zijn ALTIJD dit soort gelovigen die, wanneer ze zich tekort gedaan voelen, de verantwoordelijkheid  daarvoor volledig bij de ander leggen. Om vervolgens uit rancune ook nog eens de naam van de betreffende ‘dader’ van de daken te gaan schreeuwen. Mijn zoon, natuurlijk had Evelien ook anders kunnen handelen. Maar het lijkt mij dat zij bij jou de ‘voor een dubbeltje op de eerste rang’-attitude heeft aangevoeld die ik bij het begin van deze preek reeds omschreef. En niet alleen het vlees, ook de geest is soms zwak... Dus Rob, wees ruimhartig, ga bij jezelf te rade en ga bij je volgende, onvermijdelijke bezoek uitvoerig met Evelien de kamer op. Doe penitentie door haar minaal twee uur de geneugten van het kruis te laten proeven en je zult zien; Evelien zal een lichte tijdsoverschrijding nooit meer ten gelde willen maken, en alles is weer goed tussen jullie. Soms, mijn zoon, is de grootheid van het hart belangrijker dan die van om het even welk ander orgaan.

 

 

 

Pindabeer, KanariePiet and 4 other users have reacted to this post.
PindabeerKanariePietWandelaar5willly009007LoveFromParis

Gisteren met Evelyn naar de kamer geweest. Toch maar even goed op de klok gekeken bij het sleutel halen. Iemand had haar gezegd dat er een heel negatief verhaal over haar op het forum stond. (Dank aan die ijsbeer die zich zonodig moest verlullen. Wat de dames onder elkaar vertellen blijft ook tussen de dames, dat zou ook voor ons moeten gelden). Na een prima sessie opende ze het forum. Zij vertelde:
1) dat Rob steeds aandrong op rustig en langzaam
2) dat ze heeft gezegd dat het half uur voorbij was
3) dat Rob toen heeft gezegd dat ze gewoon nog even door moest gaan en dat hij bij zou betalen
4) dat Security de kamertijd heeft gecheckt
5) dat ze er enorm van baalt dat er nu zo’n rotverhaal over haar te lezen is.

Hoor en wederhoor toegepast. Wat er echt gebeurd is zullen we nooit weten. De dame spreekt trouwens behoorlijk goed Engels, maar het zou natuurlijk ook nog een communicatiestoornis kunnen zijn. Ik heb al diverse keren met haar gekamerd en bij mij is ze altijd correct geweest met de tijd (zowel half uur als uur).

Seneca, willly009 and LoveFromParis have reacted to this post.
Senecawillly009LoveFromParis
12