Please or Register to create posts and topics.

THE LAST NEWS

Morgen persconferentie in Nederland. Ik lees net ergens dat de horeca terug moet gaan sluiten om 18.00. Laat ons hopen van niet!!! Dat mondkapje is ook niet leuk, maar dat wil ik er nog wel bij pakken.

Dat heb ik nog nergens gelezen dat de horeca om 18.00 moet sluiten

Mondkapje is in openbare ruimten en niet op plekken waar nu al qr is of qr bijkomt. Dus in winkels of in de bieb ofzo, waar men verder geen inzicht heeft in de (vaccinatie/test) status van de aanwezigen.

 

 

Voor de club verandert er eigenlijk helemaal niks. Sekswerkers waren de vorige keer overigens ook al uitgezonderd van de mondkapjesplicht, klanten dan dus ook.

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Oké, voor degenen die de persconferentie niet gezien hebben:
Geen beperkingen voor horeca als de QR gecontroleerd wordt: Check!
Geen beperkingen op sekswerk: Check!

Dus, ik kijk uit naar een heerlijk weekendje...

 

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Geen extra maatregelen nodig na deze persconferentie

Alles mag blijven zoals het is

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Yeeheeesss, vrijdag dus gewoon naar SS?

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

Is dat wel verstandig zonder extra maatregelen?  De cijfers evolueren helemaal niet goed.  Personenbeperking, mondkapjes en recente PCR test zou stuk beter zijn.  Op die manier kunnen we blijven naar deze Club gaan i.p.v. lockdown te riskeren.

Experts willen lockdown voor minstens 2 weken, horeca beperken,... Ziet ernazr uit dat Nederland weer op slot gaat binnenkort en p6 zal dan wel volgen.  Wie het ziet zitten, snel dan maar nog naar Sissens nu het nog kan.

Kereltje, je komt hier pas op het forum dus ik weet niet wat je bedoeling is? Hier de integrant uit te hangen?

In België vandaag feestdag dus ik wilde dit verlengd weekend forumvrij blijven maar mijn vriendenkring weet dat ik het land heel goed ken en het meermaals bezocht

Niet dat het je zaken zijn,maar een Roemeense ex dvp woonde bij mij in ,niet als stiekeme minares vermits ik een gescheiden man ben,maar ken dus ook de mentaliteit en kultuur

Je punt over ouderen mensen geldt btw over heel de wereld.

In Roemenië blijft de gezondheidszorg beneden niveau maar je moet wel een onderscheid maken tussen de standaard staztsklinieken en de betere, maar ook duurdere privéklinieken die onder het communisme niet bestonden

Eerst eens goed informeren voordat je mijn post onzin noemt en vooral eerst nadenken

 

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5