Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumOVERIGE: OVERIGEup sellen
Please or Register to create posts and topics.

up sellen

.

berend55, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
berend55Wandelaar5LoveFromParis

Laten we maar man en paard noemen: Roxana, Bianca, Isabella, Brianna, Mimi, Asia en Yasmine. Afgelopen zaterdag 2 Duitsers gesproken, vaste klanten in Sharks. Die hadden zonder morren bijbetaald en waren zeer tevreden. Ik denk dat ze snel te weinig verdienen en weer verdwijnen. Zeker als wat vaste krachten na de vakantie terug komen.

Gelukkig zijn er ook jongedames die wel een duurzaam business model hanteren. Laten we die koesteren en die upsellers (hoe mooi ook) niet sponsoren.

berend55, Molaar and 5 other users have reacted to this post.
berend55MolaarBachateroFlyerkeluke0272jules1LoveFromParis

@wandelaar @leon

Heel sjiek dat jullie het verhaal vertellen ,@leon als een dame je wat beloofd voor je de kamer opgaat en ze doet het niet ,Of je betaald niet of je gaat naar de theke  Boven , heb het ook al vaker gehad pijpen zonder voor ik het wist een condoom erom ,of bijbetalen en noem maar op.

Ik kom er echt al jaren en ze maken er echt werk van ,als je naar de theke gaat boven . wandelaar heel goed dat je de Man bij het paard noemt ,de namen kloppen .... ook miss SS:)))))  met haar plastieke tanden ,zegt ik ben de mooiste ik kan me dat permiteren .

Mannen trap er niet in ,Vraag van te voren je wensen , en op de kamer niet doet ..... Het is jouw GELD , maak bezwaar ,

Bedankt voor de eerlijke berichten ,en hoop dat die dames snel ophoepelen ,

Flyerke and Wandelaar5 have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5

@berend55. Wie bedoel je met Miss SS met haar plastic tanden?

Vorig jaar is Ariana gekozen tot Miss SS en deze knappe jonge dame heeft gelukkig niet van deze streken en volgens mij heeft ze ook geen plastic tanden. Ariana heeft mij altijd netjes volledige SS service gegeven tegen de prijzen zoals de dames onderling hebben afgesproken.

Flyerke and LoveFromParis have reacted to this post.
FlyerkeLoveFromParis
Quote from Wandelaar5 on August 31, 2022, 5:58 am

@berend55. Wie bedoel je met Miss SS met haar plastic tanden?

Vorig jaar is Ariana gekozen tot Miss SS en deze knappe jonge dame heeft gelukkig niet van deze streken en volgens mij heeft ze ook geen plastic tanden. Ariana heeft mij altijd netjes volledige SS service gegeven tegen de prijzen zoals de dames onderling hebben afgesproken.

@wandelaar5  ,Sorry maar ik denk dat er een misverstand is .

Ik bedoelde niet de ECHTE miss ss   Maar diegene wat denkt dat ze het is!!!!! en het  ook zegt tegen iedereen wat het wil horen in SS.......,Sorry haar naam weet ik effe niet maar is idd een mooie vrouw lange haren geweldig gebit (ik zeg plastiek ) om haar beetje op aarde terug te  krijgen ,pijpt met condoom kust niet en nog van die dingen .....Uitspraken (vreselijk)  ik kan me dat veroorloven(hier in ss)  PMC niet kussen en oei niet mijn tepels en zo een fratsen ..... vorige week had ze  rode lingerie aan althans woensdag donderdag  vrijdag ,of witte of rode Bikini ...ook weleens . is echt mooie vrouw om te zien ,OM TE ZIEN zeg ik :))) ,sorry als er een misverstand is opgetreden ,ivm de echte Miss SS   Ariana is idd   mooi en geeft ss Service en is echt de Miss SS    .  ,Sorry nogmaals ik wilde haar niks tekort doen.  Maar wij als beren moeten ook afspraken maken zou ik zeggen net als de dames ,weg met die profiteurs van vrouwen ,  en Ook  die wat van te voren beloven en niet doen op de kamer wat ze beloven van te voren .  IK zou dan weggaan (zonder betalen),maar beren die 1 -2 keer p jaar komen of weinig naar ss komen durven dan niks meer te zeggen ,bang voor problemen ,

Groetjes Berend

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Voor mij blijft het dan een mysterie wie je bedoelt  😀  Wie weet heeft iemand anders een idee? Of heb je nog een wat betere beschrijving? Tattoos, lengte, kleur haar, postuur, cupmaat?

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Ik had me voorgenomen om hier niet meer te reageren omdat sommige vinden dat ik geen respect heb.

Dit gezegd zijnde wil ik collega W5 helpen en denk dat het hier om B… gaat.  Inderdaad één van de mooisten in Ss maar tevens de minste als het op service aankomt. Niettegenstaande wordt ze toch veelvuldig geboekt. Kan dan alleen maar concluderen dat voor sommige onder ons de service bijkomstig is, als ze maar mooi is. Ieder zijn ding uiteraard.

berend55, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
berend55BachateroWandelaar5LoveFromParis

Met deze laatste reactie kan ik echt niks. Waarom niet de naam voluit schrijven? Als de dames onder elkaar over de ijsberen praten dan beperken ze zich ook niet alleen tot de voorletter. Dit heeft niks met respect te maken. Ik heb grote waardering voor de dames behalve als ze ijsberen willen afzetten of besodemieteren.

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

Ondanks een maandje 2x per week SS bezoeken ken ik geen eens een B...

Maar verder eens met Agro. Waarom namen niet voluit schrijven? Ik begrijp dat soort selectief voldoen aan de wensen van dvp niet. Een naam niet noemen omdat een dvp dat vraagt,  maar service waarvoor niet bijbetaald zou zijn wel vermelden, ondanks uitdrukkelijk verzoek van de dame dit niet te doen. Dat ruikt imho naar ophemelen van het eigen ik van de betreffende schrijver.

On topic: met upsellen heb ik geen problemen. Tal van dames doen dit al sinds de heropening na de eerste lockdown en er zijn voldoende gasten die er in mee gaan. Bovendien leeft er onder  een  aantal dames diepe wrok over berichten die niet waar zouden zijn ben echter even vergeten op welk forum dit zou staan. Dit word soms opgelost door de betreffende schrijver te confronteren met een meerprijs

Wat wel problematisch is als gemaakte afspraken op de kamer geschonden worden of ineens toch extra beprijst worden. Hier leek vrijdag en zondag best wel vaak sprake van gezien wat conversaties die ik zo her der opving. Ik vrees echter dat niet iedere klant zijn beklag doet aangezien het meiden betreft die al eerder in dit topic genoemd zijn.

@peterp095, negeer de mensen die vinden dat je geen respect hebt. Met de jaren heb ik geleerd dat het vooral politiek is. Iemand in diskrediet brengen om uiteenlopende redenen, meestal jaloezie.

Bachatero, Agronymus1 and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroAgronymus1LoveFromParis

Om ook man en paard te noemen: het zal wel om Beatrice gaan, meer streken dan werkijver. Het verbaast me dat die nog steeds in onze geliefde club rondloopt.

Betreffende het topic. Upsellen is vervelend, maar valt makkelijk te counteren door op voorhand enkele eenvoudige afspraken te maken. Dergelijke dames laat je gewoon links liggen tot ze bijdraaien. Bij afspraken niet nakomen hangt het er een beetje vanaf in welke mate dit is. In het extreme geval, kamer onmiddellijk afbreken en bij de theke beklag doen. Maar je kunt ook een half uurtje volmaken, hiervoor betalen en zeggen dat je bij vertrek bij de theke uw beklag doet, en dit ook effectief doen. Ze vragen bij vertrek niet voor niets of alles goed was. Er lopen wat dames rond die met het mes tussen de tanden zijn geboren, dus een beetje assertiviteit is noodzakelijk. Gelukkig zijn er ook schatjes.

berend55, Bachatero and Agronymus1 have reacted to this post.
berend55BachateroAgronymus1